Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chvojenec přehrál Rosice 4:1


0

Domácí v minulém kole dokázali remizovat na hřišti lídra z Mikulovic a tento výsledek chtěli potvrdit.Naopak oslabení hosté přijížděli do Chvojence s defenzivnější taktikou a s cílem překvapit.Více o průběhu utkání se dozvíte v následujícím článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rosičtí dokázali udržet krok

Chvojenec v minulém kole remizoval na hřišti Mikulovic a proti Rosicím vyběhla skoro totožná sestava, chyběl jen obránce Michal Kirchner, který v Mikulovicích uviděl červenou kartu.Trenér Jiří Zbudil reagoval zatažením Moravce a do základu naskočil Štěpánek.

Naopak hosté postrádali minimálně pět hráčů základní sestavy a na jejich hře to bylo znát.Rosičtí bojovali, ale jakoby se báli hrát a svými chybami nabízeli domácím šance.

Skóre se poprvé měnilo ve 22.minutě, kdy po levé straně unikl nebráněný domácí hráč, naservíroval míč před branku a Tomáš Štěpánek neměl problém dopravit míč zblízka do sítě - 1:0.

O deset minut později to bylo 2:0.Křižnou přízemní střelu Svatoně sice ještě stačil rosický brankář Nahálka vyrazit, ale na zadní tyči dobíhající Daniel Pokorný doklepl míč do sítě 2:0.

Hosté však dokázali záhy odpovědět.Na dobře zahraný roh J.Zelinky si naběhl stoper Jan Roubal a parádní hlavičkou překonal M.Pavlíčka, který se natahoval marně - 2:1.

Poločas  skončil výsledkem 2:1.Rosičtí se tak dokázali udržet na dostřel domácímu favoritovi.

Potvrzení domácího vítězství

Hosté sice byli stále ve hře, ale postupem času fyzicky odcházeli, navíc někteří rosičtí hráči měli zdravotní problémy a tak byl trenér Matějů nucen sestavu pozměnit.Domácí měli stále větší převahu, už jasně diktovali tempo utkání a rosičtí nedokázali v delším úseku hry držet míč.

Další gól Chvojence byl otázkou času.A odpovědí byla 59.minuta, když se domácí prosadili středem hřiště a Petr Nechvíle prostřelil Nahálku - 3:1.

V 64.minutě zahrávali hosté roh, ten však místo ohrožení chvojenecké branky skončil brejkem, ze kterého domácí tvrdě trestali a Daniel Pokorný svým druhým gólem v utkání zvýšil na 4:1.

Žádný další gól už v zápase nepadl.I když šancí bylo k vidění dost.Zejména domácí kanonýr Svatoň chtěl skórovat, ale radost mu na brankové čáře zkazil J.Němec nebo ho vychytal Nahálka a ve dvou případech ho zastavil ofsajd.Za hosty mohl snížit Roubal, nad branku střílel Chládek a za zmínku stojí zajímavý průnik střídajícího Korbela.

Chvojenec tak naprosto zaslouženě bral tři body a je stále v kontaktu s vedoucími Mikulovicemi.Zatímco v Rosicích uvítali konec podzimní části, vznikl tak prostor pro doléčení všech zraněných.

Autor: L. N.


Sestavy


Sokol Chvojenec
M. Pavlíček [-] - T. Štěpánek [-] , L. Moravec [-] , J. Svatoň [-] , J. Píša [-] , P. Nechvíle [-] (70. D. Nechvíle [-] ) , D. Pokorný [-] , T. Richter [-] , T. Burkovič [-] , M. Centner [-] , J. Pavlíček [-] (70. H. Dostál [-] )

TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - P. Chládek [-] , J. Němec [-] , J. Jankovský [-] , M. Tomyška [-] (46. J. Klimeš [-] ) , V. Levai [-] , J. Zelinka [-] , V. Polanecký [-] (59. M. Těšitel [-] ) , L. Hamerský [-] , J. Roubal [-] , M. Šlechta [-] (64. V. Korbel [-] )

ŽK: 57. T. Richter , 59. J. Píša - 53. J. Jankovský , 59. V. Levai .
Hráči zápasu: D. Pokorný - P. Chládek .
Místo: Chvojenec - tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Oulický Václav - KREIZL Jan (N), STACH Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.