Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice obratily zápas ve Chvojně


Branky


0

Domácí plánovali konečně prolomit svoji černou sérii.V součtu s minulou sezónou chvojenští na domácím hřišti nevyhráli už 6 zápasů v řadě.Přitom právě Vysoké Chvojno má nejlepší fanoušky v soutěži.Ale vyhrát chtěli i Rosice, aby se tak bodově přiblížili Torpedu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyrovnaná výsledkově i herně

Do první výraznější příležitosti se dostal rosický L.Němec, když k němu nečekaně propadl dlouhý míč letící za obranu, hostující útočník však vysoko přestřelil.Ve 20.minutě už si ale Němec spravil chuť, po autovém vhazování zakombinovali Tomyška s Jakubem Němcem, který přihrál právě na svého bratra Lukáše, ten obelstil obránce, postupoval sám ze strany na brankáře a překonal ho střelou k tyči - 0:1.

Pak se hrál bojovný fotbal s velkým nasazením a menšími náznaky šancí.

Změnit výsledek mohl opět Němec, který se dostal spolu s brankářem Michalcem, po souboji v rohu pokutového území, na zem.V pozici ležícího střelce však trefil pouze břevno.

A tak se urodilo na druhé straně, ve 36.minutě zastavil slibný brejk domácích těsně před vápnem Morávek pouze za cenu faulu.A Komárek se z nařízeného přímého kopu trefil parádně přesně pod břevno Nahálkovi branky- 1:1.

Pro hosty to mohlo být ještě horší, kdyby v poslední minutě první půle nezachránili J.Němec spolu s brankářem Nahálkou jasný gól. 

Nečekaný zvrat

Chvojno nastoupilo do druhého poločasu o poznání lépe a hned tři minuty po přestávce se mohl radovat Müller, když v podstatě nehlídaný skóroval po dlouhém nákopu - 2:1.Chvojno branka nastartovala ještě více, najednou bylo domácích plné hřiště, naopak rosičtí se na dlouhou dobu ze zápasu vytratili.

V největší šanci chvojenských na zvýšení náskoku postupoval Ryšavý sám na bránu, ale Nahálka jeho střelu vytlačil mimo tyče.

Pak hostujicí trenér poslal do hry náhradníky a změnil rozestavení.Pomoci v útoku při dlouhých nákopech měl stoper Roubal, ten se hned dostal do souboje s Michalcem, vše skončilo menší strkanicí.Rosičti si začali vytvářet šance , v jedné z nich dokonce vykopával Kalavský míč z brankové čáry.

Psala se 84.miinuta, když obránce Zelinka poslal centr za obranu, po souboji Růžičky s Michalcem míč propadl až k osamocenému střídajícímu Pohankovi, pro kterého nebyl problém trefit prázdnou branku - 2:2.

To ale ještě nebylo vše, za další tři minuty Levai vynikající přihrávkou poslal Růžičku do úniku a rosický záložník utišil domácí fanoušky definitivně - 2:3.

Rosice se tak radovali z vítězství v zápase, kterému by slušela remíza.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů (trenér Rosic): V těžkém fotbalovém počasí i terénu by asi utkáni slušela remíza.Naštěstí jsme to strhli v závěru v náš prospěch efektivní koncovkou.V což jsme už ani moc nevěřili.Tři body nám kompenzují domácí ztrátu s Torpedem, takže můžeme říci, že jsme teď na takové té bodové rovině, která měla být.Pro Chvojno samozřejmě krutá prohra.

Autor: L. N.


Sestavy


Sokol Vysoké Chvojno
T. Michalec [-] - R. Malý [-] , M. Komárek [-] , J. Faltys [-] , L. Kalavský [-] - P. Horák [-] , L. Čefelín [-] , J. Müller [-] (81. M. Flégl [-] ) , V. Pařízek [-] - R. Kocián [-] , P. Ryšavý [-]

TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Němec [-] , L. Pejřimovský [-] (46. J. Roubal [-] ) , M. Morávek [-] , J. Zelinka [-] - J. Růžička [-] , V. Levai [-] , J. Jankovský [-] (80. T. Pohanka [-] ) , M. Tomyška [-] (57. S. Kalhous [-] ) - L. Němec [-] , M. Tesař [-]

Hráči zápasu: M. Komárek - L. Němec .
Místo: Vysoké Chvojno - tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Jakoubek Jiří - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.