5:1
(2:0)
48. R. Valenta (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulovická vítězná jízda pokračuje


Branky


3. J. Vencl , 22. J. Vencl , 62. J. Plesinger , 88. P. Vencl , 89. P. Vencl - 48. R. Valenta (p.)
0

Domácí Mikulovice zatím jasně vítězí ve všech svých utkáních, tentokrát jim stála v cestě Jaroslav.Jak utkání probíhalo se dozvíte v článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance lídra tabulky

První poločas se odehrával v jednoznačné režii domácích, se kterými si hosté z Jaroslavi vůbec nevěděli rady.Mikulovičtí dominovali ve všech aspektech hry.Hned ve 3.minutě se Mikulovice ujali vedení, když využily chybu jaroslavské obrany.Kanonýr Jiří Vencl se dostal po přihrávce do dobré pozice a v souboji s brankářem Valentou byl úspěšný - 1:0.Ve 22.minutě se znovu připomněl nejlepší střelec soutěže J.Vencl, když uklidil do branky odražený míč a zaznamenal tak již svůj 13.gól v této sezoně- 2:0.Mikulovický brankář Těšinský by si klidně mohl v první půli přečíst noviny, protože byl takřka bez práce.Pro Jaroslav bylo nakonec poločasové skóre 2:0 ještě přijatelné, když se štestím přestála několik gólových šancí domácích.Výborně chytal brankář Valenta, který si vysloužil pochvalu nejen od přihlížejících diváků, ale i z řad mikulovických.

Po proměněné penaltě se hosté zvedli.

Po přestávce se na nic nečekalo a zajímavé věci se děly hned po zahájení druhé půle.Nejprve jaroslavští neproměnili svoji první velkou šanci v zápase a vzápětí už se kopala penalta.Možnost návratu do utkání měli hosté, když byl Těšínským faulován M.Trunec.Po minulém penaltovém nezdaru hostů si míč vzal brankář a zároveň trenér Roman Valenta, zřejmě aby svým svěřencům ukázal, jak s penaltou naložit.Pokutový kop proměnil a utkání tak rázem mohlo dostat nový náboj - 2:1.A opravdu se tak stalo, najednou hrála i Jaroslav, dokázala si vytvořit šance, z nichž dvě byly gólové.

Postupem času začali jaroslavští ještě více otevírat hru a to byla voda na mlýn pro šikovné ofenzivní hráče Mikulovic, kdy ti krajní zabíhali za obranu, dostávali přesné pasy a chodili v podstatě sami na bránu.V 62.minutě Plesinger navíc svým gólem dodal domácím klid.

Pak ještě těsně před koncem utkání P.Vencl přibalil otevřené a rozhozené obraně Jaroslavi dva góly na cestu domů- 4:1, 5:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Jaroslav
Milan Žďárek (sekretář TJ Jaroslav): Prohra je dost vysoká, i když první poločas byl z naší strany opravdu špatný. Ve druhé půli jsme začali být vyrovnaným soupeřem, takže z tohohle pohledu je výsledek 5:1 krutý, spravedlivější by možná byla prohra o dva góly.Celkově byli domácí lepší.

Autor: L. N.


Sestavy


SK-1.FC Mikulovice
O. Těšínský [-] - J. Kříž [-] , L. Václavek [-] , K. Hromek [-] (54. P. Rychtařík [-] ) - T. Karlík ml. [-] , M. Carda [-] (66. J. Hyxa [-] ) , R. Stefanov [-] , P. Vencl [-] , L. Valský [-] - J. Vencl [-] , J. Plesinger [-] (75. M. Karlík [-] )

TJ Jaroslav
R. Valenta [-] - S. Trunec [-] , J. Trunec [-] , M. Trunec [-] (84. M. Jägerman [-] ) - T. Sodomka [-] , A. Pištora [-] , V. Jirout [-] , J. Friml [-] , F. Marci [-] - L. Rychtařík [-] (72. J. Houžvička [-] ) , T. Horníček [-] (78. J. Hájek [-] )

ŽK: 42. S. Trunec .
Hráči zápasu: J. Plesinger - R. Valenta .
Místo: Mikulovice - tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.