Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neskutečná efektivita Rosic zaskočila Dražkovice


0

V souboji Rosic s Dražkovicemi mnozí očekávali kvalitní a vyrovnaný duel.Avšak v Rosicích se děly vskutku zajímavé věci.Jaké?To se dozvíte v tomto článku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod domácích z říše snů

Kdo dorazil v neděli odpoledne do Rosic na fotbal o chvíli později, přišel o hodně.Domáci předvedli nevídaný nástup.Již ve 2.minutě vedl po levé straně míč L.Rousek narazil si s L.Němcem, který mu míč sklepl jedním dotekem do běhu, rosický záložník vtrhl do vápna a nechytatelnou střelou nedal Lichtnerovi šanci-1:0.

Jen o chviličku později dostal na hranici šestnáctky L.Němec přihrávku od Vratišovského, převzal si ji mezi obránce a najednou byl sám před Lichtnerem, který mu však gólovou radost zmařil vynikajícím zákrokem.Ale hned poté poslal Jan Zelinka do vápna centr, který odskočil až k L.Němcovi a ten se povedenou střelou levou nohou z otočky trefil přesně k tyči - 2:0.

Uběhly pouhé dvě minuty, míč do vápna zatáhl Rousek a oplatil gólovou přihrávku Němcovi, pro kterého nebyl problém zblízka uklidit míč do sítě - 3:0.A to se psala teprve 8.minuta zápasu.

Hosté se z těžkého direktu, který by zamával asi s každým týmem, chvíli oklepávali.Ale nic nevzdali, začali být nebezpeční a vytvořili si několik šancí.Dvě možnosti měl obránce Souček.Ve velké šanci se ocitl Movsesyan, který však branku minul.A Mazánkovu střelu skvěle vyrazil Nahálka.

Smůla potkala hosty v první půli ještě jednou, když se zranil Komárek, byl nucen odstoupit z utkání a dražkovičtí bohužel v tu chvíli něměli žadného hráče na střídačce.

Zranění postihlo i domácí, kdy ze hry musel po nezaviněném střetu s brankářem, odstoupit i ve formě hrající L.Němec, kterého nahradil Chládek.

 

Lekce z efektivity hosty zlomila definitivně

56. a 60.minuta utkání se nesla ve znamení kombinace Petr Zelinka - Vratišovský.První přihrával a druhý zakončoval, nejprve razantní střelou, na kterou si Lichtner jen šáhl - 4:0.Poté se Vratišovský prosadil i technicky - 5:0.

Ve druhé půli se v dresu Dražkovic nakonec objevil nový hráč, dorazil Daniel Bárta a byl to právě on, kdo přízemní střelou nachytal Nahálku a vstřelil jediný gól svého týmu - 5:1.

V 70. minutě se prosadil Levai po přihrávce Rouska - 6:1.Gólový účet utkání uzavřela symbolická postava - Jiří Tesař, bývalý hráč a trenér Dražkovic se prosadil nechytatelnou střelou z trestného kopu - 7:1. Pak ještě mohl skórovat střídající Klimeš, ale v dobré pozici zakončoval slabě.

Smůlu hostu navíc podtrhl Movsesyan, který nejenže neproměnil pokutový kop, ale ještě se při jeho zahrání nešťastně zranil.

Všechny body tedy zůstaly v Rosicích, ale nutno podotknout, že výsledek a vývoj zápasu byl k hostům poněkud krutý.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rosice nad Labem B
David Matějů (trenér Rosic): Ač výsledek vybízí k debaklu, tak soupeř měl svoji kvalitu, ale bohužel narazil na naše vysoce efektivní zakončení.

SK Dražkovice
Jan Mazánek (hráč Dražkovic): Zápas hodně ovlivnily rychlé první tři branky domácích.Pak jsme ještě měli šanci s tím něco udělat, ale zastavilo nás zranění Komárka, po kterém jsme museli hrát v deseti až do 56.minuty.

Autor: L. N.


Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Zelinka [-] (56. J. Klimeš [-] ) , J. Tesař [-] , J. Roubal [-] , J. Němec [-] (46. Z. Voleský [-] ) - L. Rousek [-] , F. Vratišovský [-] , V. Levai [-] , P. Hanko [-] - L. Němec [-] (44. P. Chládek [-] ) , P. Zelinka [-]

SK Dražkovice
P. Lichtner [-] - L. Vladyka [-] , L. Kuta [-] , O. Souček [-] , T. Stehno [-] - D. Stehno [-] , J. Mazánek [-] , M. Bílek [-] , L. Movsesyan [-] , Z. Komárek [-] (56. D. Bárta [-] ) - J. Krejčík [-]

ŽK: 28. O. Souček , 68. L. Vladyka .
Hráči zápasu: L. Němec - O. Souček .
Místo: Rosice - tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlor Robert - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.