2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | Pardubice | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Starý Máteřov udolal Rosice 2:0


Branky


0

Starý Máteřov čekal už šest zápasů na výhru a v utkání s Rosicemi se prezentoval odhodlanou bojovnou hrou, což hostům dělalo nemalé problémy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozdílná hra obou týmů

Začátek utkání se nesl ve znamení kombinací fotbalovějších Rosic, na jejichž straně byla jasná převaha v držení míče.Nicméně do šancí se nedostával ani jeden z týmů.

Obě mužstva se prezentovala odlišnou hrou.Rosice držely míč a snažily se do šancí prokombinovat, zatímco domácí sázeli na jednoduchý styl, založený na dlouhých přihrávkách na útočné duo Vašíček - Jonáš.

Dalším velký rozdíl v pojetí byl k vidění v osobních soubojích.Hráči Mátěřova se s rosickými nemazali a snažili se každou nebezpečnou situaci hostů přerušit tvrdě nebo i za cenu drsného faulu.Na zápas určitě nebude v nejlepším vzpomínat útočník Rosic Martin Tesař, ten byl pod pečlivým drobnohledem domácích obránců, zejména V.Janečka, který ho opracovával skutečně důkladně a může být rád, že zůstalo pouze u jedné žluté karty.Rosičtí hráči naopak důraz v osobních soubojích postrádali.

Symboliku oldišných stylů obou týmů ukázala první branka utkání.Rosice zahrávali rohový kop, domácí si s ním poradili a dlouhým nákopem na Davida Jonáše založili protiútok.Jonáš se k míči dostal zhruba na půlicí čáře a postupoval s ním vstříc hostující brance, celou dobu se ho snažil zastavit Jiří Tesař, ale o poznání vyšší domácí útočník se nenechal odstavit, dostal se až k hranici šestnáctky, vystřelil přízemní střelu, kterou J.Tesař ještě stihl lehce tečovat a brankář Nahálka byl bezmocný - 1:0.

Hosté se chvilku oklepávali, ale poté pokračovala hra podle stejného scénáře.Oba týmy si vypracovaly nějaké náznaky příležitostí, vyložené šance nepřicházely.Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

87.minuta určila vítěze

I ve druhé půli měli převahu spíše hosté z Rosic.Máteřov hrál jednoduchý fotbal, ale jeho hra se zlepšila příchodem Fenyka, který ve středu hřiště udržel nebo prodloužil hodně míčů.

Na straně Rosic byl hodně aktivní Petr Zelinka, nějaké možnosti měl sám a něco připravil i svým spoluhráčům.

Postupem času rosičtí otevírali hru více a více.Tím vznikal prostor pro nebezpečné útočníky domácích, kteří se stále častěji dostávali k velice nebezpečným protiútokům, ale žádný z nich se jim nedařilo proměnit.Zejména Milan Vašíček měl šancí opravdu hodně.

Závěr utkání se blížil.Rosice už hrály vabank.Blízko vyrovnání byl Šlechta, který ve skluzu nedokzál umístit míč do branky po přihrávce P.Zelinky.

V 87.minutě pomohl Rosicím domácí obránce Radim Tomiška, který v souboji v rohu pokutového území hodně nešikovně fauloval Petra Zelinku, rozhodčí Syrůček neváhal odpískat penaltu.K té se postavil zkušený stoper Roubal, ale jeho střelu domácí brankář Jan Buňka dokázal vyrazit.A v podstatě z protiútoku se na druhé straně prosadil D.Jonáš a stvrdil tři body pro domácí.

Autor: L. N.


Sestavy


SK Starý Mateřov B
J. Buňka [-] - V. Janeček [-] , R. Tomiška [-] , P. Ročnák [-] , J. Škrha [-] - J. Michal [-] , J. Mzyk [-] , P. Žďárský [-] , J. Macek [-] (46. T. Fenyk [-] ) - D. Jonáš [-] , M. Vašíček [-]

TJ Sokol Rosice nad Labem B
V. Nahálka [-] - J. Němec [-] (72. P. Hanko [-] ) , J. Roubal [-] , J. Tesař [-] , M. Šlechta [-] - J. Zelinka [-] , V. Levai [-] , L. Hamerský [-] (29. M. Těšitel [-] ) , J. Jankovský [-] - P. Zelinka [-] , M. Tesař [-]

ŽK: 24. V. Janeček , 38. D. Jonáš , 85. R. Tomiška .
Hráči zápasu: D. Jonáš - P. Zelinka .
Místo: Starý Mátěřov - tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.