Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 10:15

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteč smetla SK Holice v prvním zápase 5:0.


Branky


0

Novou sezónu zahájil zápas dvou celků Sokol Dříteč a SK Holice B, kde domácí celek dokázal hosty vyprovodit s pěti brankovým přídělem. Jak tento zápas probíhal Vám nastíníme v reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrná první půle přinesla branku až v 45. minutě.

První poločas začal za horkého sobotního dopoledne, kde se diváci během prvního poločasu moc akcí nedočkali. Hostující celek se soustředil na obranu, a to se jim také dařilo. Domácímu celku se nedařilo probojovat do větší šance. Přesto se diváci dočkali gólu v prvním poločase, a to po špatné komunikaci hostujícího celku, které využil Drahokoupil, který hlavou dostal míč do branky ve 45. minutě zápasu a rozjásal domácí diváky.

Nedvěd sestřelil Holice v druhém poločase.

Jestli byl první poločas pro hostující celek špatný, tak druhý poločas byl pro ně ještě horší. Na hřiště nastoupil za domácí celek Nedvěd Miroslav, který během pár minut pohřbil šance hostujícího celku. Nedvěd ve 47. minutě zvyšoval na 2:0 a hned o tři minuty později se mohli domácí diváci radovat z jeho dalšího gólu, protože v 50. minutě se tento hráč dostal opět k míči a dal již druhý gól v tomto zápase. Touto brankou už bylo po zápase. Další gól padl v 59. minutě, kdy na 4:0 zvyšoval Trojan Petr. Poslední branku domácího celku vstřelil na 5:0 Musil Jiří v 77. minutě zápasu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dříteč
Petr Vondrouš: "Zasloužené vítězství našeho celku. Soupeř se sice první půli držel, ale díky dvěma brankám Nedvěda se nám tento zápas podařilo vyhrát".

SK Holice B
Radek Šprta: "Ze zápasu jsem zklamán hlásil trenér Holického týmu. Dostali jsme gól do šatny v 46. minutě a to nás položilo. Náš návrat po přestávce byl hodně špatný. Dostali jsme tři rychlé góly a bylo po zápase. Tvořili jsme hodně chyb a to nás stáhlo zápas."



Sestavy


Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - R. Vrážel [-] , F. Drahokoupil [-] , J. Kroupa [-] , M. Štěpán [-] - J. Němec [-] , J. Musil [-] , Z. Zollman [-] , M. Pech [-] - Š. Kušnír [-] , T. Klofanda [-]

SK Holice B
M. Bareš [-] - T. Markovics [-] , M. Branda [-] , P. Stehlík [-] , R. Bareš [-] - P. Pitra [-] , J. Hlava [-] , L. Zbudil [-] , P. Fliger [-] - P. Flachs [-] , P. Uhlíř [-]

ŽK: 60. T. Klofanda , 74. M. Nedvěd - 24. M. Branda , 36. T. Markovics , 77. P. Flachs .
Hráči zápasu: M. Nedvěd - L. Zbudil .
Místo: tráva. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.