2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice nad Labem podlehly SK Bohdaneč 2:3.


Branky


0

Sobotní utkání které sledovalo 150 diváků, dopadlo šťastněji pro hostující celek SK Bohdaneč. Tento zápas přinesl celkem pět branek a velké drama v druhém poločasu zápasu. Jak tento západ probíhal se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Hostům.

Začátek utkání probíhal ve vysokém tempu a na obou celcích bylo vidět, že to bude taktická bitva. Do vedení se dostali hosté v 19. minutě zápasu po parádní akci Lánského, který po levém křídle pronikl až do vápna, kde na sebe natáhl tři hráče, a poté poslal balón na Filipa Jarosze, který poslal hosty do vedení. Hned o tři minuty později se dostal do velké šance Marek Bartoš, ale jeho střelu hostující brankář Vlček vyrazil. Po těchto akcích se první půle dohrála bez větší šance s lehkou převahou hostujícího celku.

Dramatický konec zápasu.

Druhý poločas začali lépe domácí. Do další šance se dostal Marek Bartoš, který dalším pokusem překonat hostujícího brankáře neuspěl. V 54. minutě se už dočkal domácí tým vyrovnávací branky a to po centru Červenky, který zužitkoval Pozdnik. Další velká šance domácích nastala v 66. minutě po přímém kopu Jana Růžičky. V 79. minutě zápasu se zrodila velká šance pro hosty a to z trestného kopu, který nařídil rozhodčí po zahrané ruce Pipka. K trestnému kopu se postavil Zackl, který si s touto situací poradil s přehledem. Třetí gól hostujícího celku přidal střídající hráč Karela, který po centru z levé strany od Rösslera dostal zblízka míč do sítě domácích. Domácím se podařilo zdramatizovat závěr zápasu a to po gólu hlavou Bartoše, který si naběhl na centr Červenky. Do konce zápasu se už domácímu celku nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku, a tak zápas skončil vítězstvím Bohdanče.



Sestavy


TJ Sokol Rosice nad Labem
J. Šutovec [-] - O. Pipek [-] , R. Červenka [-] , J. Pozdník [-] , J. Pešek [-] - J. Růžička [-] , J. Rogovik [-] , J. Růžička [-] , D. Hovorka [-] - M. Bartoš [-] , F. Bartoš [-]

SK Lázně Bohdaneč
M. Vlček [-] - O. Škopek [-] , J. Kopřiva [-] , A. Rössler [-] , S. Kvapil [-] - T. Lánský [-] , J. Baldrych [-] , L. Flekr [-] , F. Jarosz [-] - J. Zackl [-] , V. Krejčí [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.