0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice stále bez bodu.


Branky


0

Domáci celek Holice byly před zápasem s Přeloučí stále bez bodu. Tuto sezónu se jim nedařilo ještě bodovat a teď na domácím hřišti mají možnost získat první body. Pořací se poslednímu celku získat první body a odlepit se ze dna tabulky? To jak tento zápas probíhal se dozvíte v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle zápasu.

Od začátku zápasu bylo vidět na domácím celku, že šel do tohoto zápasu s velkou chutí a chce tento zápas vyhrát. Prvních 25 minut byli Holice i lepším týmem, ale nepodařilo se jim vstřelil první branku zápasu. Přes vyrovnaný průběh hry se přesto podařilo jednomu celku vstřelil úvodní branku. Ve 29. minutě poslal Novotný Richard přesnou přihrávku na Jiřího Vášu, který této šance využil a poslal hosty do vedení. Do první půle byla hra stále vyrovnaná, ale už se nepodařilo žádnému celku vstřelit branku, a tak první poločas skončil lépe pro hosty.

Druhá polovina zápasu patřila Hostům

Druhá polovina zápasu probíhala ve stejném duchu jako ta první. První kuriózní situace nastala po vyrovnávacím gólu domácího celku. Jejich branka nebyla sudím Málkem uznána a tak hosté měli stále svůj jednobrankový náskok. Po této situaci byla hra domácího celku velmi nepřesná a po chybě v obraně se dostal k balónu Linhart Jan, který v 70. minutě zvyšoval na 2:0. Další branka padla hned o dvě minuty později, kterou vstřelil Beránek Milan po odraženém balonu. Poslední branka až na samém konci zápasu a to v 90. minutě zápasu, kdy po auto hostujícího celku se dostal k balónu Štainer Martin, který poslal balón podél domácí brankáře a touto brankou na 4:0 uzavřel zápas.



Ohlasy k zápasu


SK Holice B
Radek Šprta: Není nic co bych mohl týmu nebo jednotlivci vytknout. Nikdo z nich nic neodflákl, ale jak jsem řekl, že to mladý tým a ta psychika dělá hodně. Nedá se nic dělat, musíme dále makat a doufat, že se to změní.

FK Přelouč B
Karel Záruba: "Dobře sehraný zápas co se týče obrany, celkový dobrý výkon všech na hřišti a hlavně našeho brankáře. Za celý zápas jsme měli šest větších šancí a z toho jsme dali čtyři góly, tak jsem spokojený."



Sestavy


SK Holice B
R. Svoboda [-] - J. Tláskal [-] , R. Bareš [-] , T. Kopřiva [-] , D. Lát [-] - J. Hlava [-] , D. Fotul [-] , T. Markovics [-] , R. Machatý [-] - J. Vrátil [-] , P. Fliger [-]

FK Přelouč B
M. Vašíček [-] - M. Školník [-] , J. Dušek [-] , J. Kmoníček [-] , M. Beránek [-] - M. Štainer [-] , O. Bendžík [-] , R. Novotný [-] , J. Váša [-] - J. Hataš [-] , M. Beránek [-]

ŽK: 90. D. Fotul - 15. M. Štainer , 65. O. Bendžík .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Málek Pavel - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.