F. Švec 7. (p.)
J. Dobiáš 34.
3:2p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

1.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polička doma uhrála dva body


Branky


7. F. Švec (p.) , 34. J. Dobiáš - 29. T. Bohunek , 54. R. Chudý
0

Polička do utkání nastupovala v poměrně slepené sestavě z toho důvodu, že své zápasy hrál jak "B" tým Poličky, tak i "Á"čko a dorost. Hosté z Řetové nepředvedli vůbec špatný výkon a kdyby proměnili situaci z 68. minuty,tak si z Poličky odvezli všechny tři body. Podívejte se na to, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si zajistili vedení

První vážná situace utkání přišla v 7. minutě, kdy došlo k faulu v hostující šestnáctce, a byl nařízen pokutový kop, kterého se už klasicky ujal Švec. Tentokrát mířil doprostřed Hůlkovi branky a poslal tak domácí do brzkého vedení 1:0. V 9. minutě se k míči po Bohunkově centru dostal Volf, který chtěl přelobovat Dittricha, ale zamířil těsně vedle jeho branky. Ve 29. minutě se hosté dostali do protiútoku, který vedl Bohunek. Ten se dostal až sám před brankáře Dittricha, kterému udělal kličku a z rohu vápna zakončoval do prázdné branky a srovnal tak na 1:1. O minutu později se po přihrávce Dobeše ke střele dostal Dobiáš, ale z prostoru penalty nezamířil přesně a branku minul. Ve 34. minutě si na polovině hřiště míč převzal Dobiáš, který se s ním dokázal prokličkovat mezi třemi hráči hostů a zevnitř šestnáctky prostřelil Hůlku a poslal domácí znovu do vedení, tentokrát 2:1. To bylo z prvního poločasu vše a do kabin se tak lépe odcházelo domácím, kteří si odnesli vedení 2:1.

Hosté mohli utkání rozhodnout

Druhý poločas byl na šance vcelku chudý a už nám mnoho nenabídl. V 54. minutě se hostům podařilo opět srovnat, když se do úniku dostal střídající Chudý, který dokázal Dittricha přehodit a srovnal tak na 2:2. V 68. minutě došlo k faulu na Müllera v domácí šestnáctce a hosté tak dostali výhodu v podobě pokutového kopu, který si na starost vzal Miroslav Voleský. Ten však míč netrefil ideálně a napálil ho do břevna Dittrichovi branky a penaltu tak neproměnil. Utkání skončilo za stejného stavu, tedy 2:2 a šlo se na penalty.

V penaltách si lépe vedli domácí

Domácí v penaltách prokázali svoji zkušenost a penaltový rozstřel zvládli v poměru 4:2 a připsali si tak druhý bod navíc.

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


SK Polička B
František Švec (asistent trenéra): Pro nás jsou dva body zlaté, protože jsme sestavu hodně lepili. Soupeř nehrál vůbec špatně na to, kde se v tabulce nachází.

TJ Sokol Řetová
Jiří Stránský (vedoucí týmu): Bohužel jsme se přizpůsobili hře domácích a dostali jsme góly po chybách, které děláme až moc často. Výsledek jsme dohnali alespoň na remízu a na penalty si to domácí zkušeně pohlídali a připsali si druhý bod.



Sestavy


SK Polička B
J. Dittrich [-] - K. Punar [-] , D. Ptáček [-] , J. Pavlík [-] , F. Švec [-] - M. Kysilko [-] , M. Vondra [-] , P. Bureš [-] , P. Stoklásek [-] - M. Dobeš [-] , J. Dobiáš [-] (75. S. Bureš [-] ) -

TJ Sokol Řetová
P. Hůlka [-] - J. Turek [-] (46. R. Chudý [-] ) , T. Bohunek [-] , R. Müller [-] , D. Volf [-] (55. F. Vašina [-] ) , P. Flídr [-] , A. Šimek [-] , M. Jiroušek [-] , L. Vencl [-] , M. Voleský [-] , L. Bače [-]

Hráči zápasu: J. Pavlík , P. Stoklásek - L. Bače , R. Chudý .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Ziegler Vratislav - POKORNÝ Josef, MAČÁT Emil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.