Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonné si i po zápase v Kunčině drží první místo


0

Hosté z Jablonného před utkáním hájili první pozici v tabulce a na této skutečnosti se po zápase nic nezměnilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

5 gólů v poločase leccos napovědělo

Zápas začal dramaticky hned od začátku první půle. V 1.minutě po rychlé rozehrávce standardní situace Zdeňkem Hlubinkou, který přihrál na Šmehlíka a ten centroval míč do vápna na Tlustoše, který zakončoval k levé tyči Vaníčkovi branky a domácí se ujali vedení. Vedení však domácím moc dlouho nevydrželo, když po hrubé chybě obránce Šíra dokázali hosté nacentrovat míč na osamoceného Špačka, který domácího gólmana dokázal prostřelit. V 5.minutě se opět radovali domácí, Tlustoš vybojoval balón a zatáhl ho po levé straně, přihrál Šmehlíkovi a ten ho hrudí dokázal dopravit do branky. Následuje další akce, ve které se ocitá opět Šmehlík, ale střela pravou nohou je slabá a umístění do středu brány pouze pomohlo gólmanovi střelu zneškodnit. V 15.minutě zahrávali hosté volný přímý kop, ten byl ale domácí obranou sražen a gólman si ho v klidu ze vzduchu sebral. Do další velké šance Kunčiny se dostal Grulich, který dokázal vystřelit z otočky, jeho střelu však jeden z obránců dokázal srazit na roh. Ve 22.minutě přišla chyba domácích před vlastním pokutovým územím, Šír nepřesně přihrál Tlustošovi, ten poté fauloval a z následné standardní situace dokázal branku hlavou vstřelit hostující Kyllar. Ve 30.minutě se do šance dostal domácí Švanda, který si přehodil obránce a běžel až na hranici šestnáctky, jeho střelu pokryl dobrým zákrokem Vaníček. V poslední minutě dokázali hosté vstřelit ještě jeden gól a to konkrétně Ondřej Václavek a stanovil tak poločasové skóre na 2:3.

Soustředěný výkon hostů a cesta za třemi body

Druhý poločas začal náporem domácího týmu, ti měli první šanci hned v 48.minutě, kdy Grulich dostal přihrávku od Švandy do velice dobrého postavení, ale svou střelu nezvládl a zamířil vysoko nad. O dvě minuty později byl v šanci opět Šmehlík, ale trefil pouze břevno hostující svatyně. V 53.minutě došlo ke zranění domácího Roberta Zemana, který si poranil kotník a o pár minut později musel střídat. 3 minuty po zmiňovaném střídání přišel gól hostů, po rohovém kopu se ve vápně dokázal prosadit Špaček a zvýšit tak vedení Jablonného na 4:2. 15 minut před koncem se k hlavičce dostal Švanda, ale Vaníček ji dokázal vyrazit na rohový kop. Ke konci zápasu si hosté hlídali své vedení a domácí se do šancí moc nedostávali, až v 87.minutě kdy se do šance dostal Tlustoš, ale nedokázal ji proměnit. Ke střele se dostal ještě Šmehlík, ale Vaníček opět výborným zákrokem střelu zlikvidoval.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kunčina
Realizační tým Kunčina: Hosté zvítězili především díky dobré produktivitě, naši hráči mají do příštího zápasu o čem přemýšlet.




Sestavy


TJ Sokol Kunčina
J. Hutira [-] - L. Eliáš [-] , R. Zeman [-] (56. R. Richter [-] ) , J. Krepl [-] - L. Švanda [-] , T. Brychta [-] , J. Tlustoš [-] , Z. Hlubinka [-] - D. Šir [-] (32. M. Šejnoha [-] ) , Z. Šmehlík [-] , D. Grulich [-] (73. T. Pagáč [-] )

TJ Jablonné nad Orlicí
M. Vaníček [-] - L. Bednář [-] , M. Uher [-] (90. J. Čada [-] ) , J. Kyllar [-] , J. Štruml [-] - D. Prokopec [-] , O. Václavek [-] , M. Lička [-] , L. Krejsa [-] (87. T. Faltus [-] ) - J. Špaček [-] (72. J. Filip [-] ) , K. Vaníček [-] (66. V. Polzer [-] ) -

ŽK: 41. M. Vaníček , 61. J. Špaček .
Hráči zápasu: Z. Šmehlík - M. Vaníček .
Místo: tráva. Počet diváků: 160. Rozhodčí: Felkl Petr - ZAVŘEL Aleš, NOVÁKOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.