1:3
(1:1)
43. L. Jukl (p.)
67. J. Scheib
85. L. Jukl
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:00

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy si z Řetové odvezly tři body


Branky


8. R. Müller - 43. L. Jukl (p.) , 67. J. Scheib , 85. L. Jukl
0

Svitavy B zavítaly do Řetové, ta určitě chtěla domá brát všechny body, ale Svitavští byli lepším týmem a 3 se proto připíšou na jejich konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový poločas nabídl góly na obou stranách

Do zápasu lépe vstoupili domácí, hned v první minutě šel domácí Voleský sám na bránu, bohužel pro domácí nevystřelil a z nadějné situace dokázal vytěžit „pouze“ rohový kop. Domácí byli ze začátku zápasu lepším týmem a to se ukázalo hned v 8.minutě, kdy domácí Müller dokázal vsítit gól. Gól to však byl velice „šťastný“, protože střelu Müllera z nějakých třiceti metrů, tečoval jeden z obránců hostí a balón se dostal přes gólmana až do brány. Od patnácté minuty se hra začala pomalu otáčet ve prospěch Svitav, kteří se po inkasovaném gólu začínali vzpamatovávat a dostávat do hry. I přes lepší hru hostí byly šance nadále na straně domácích a to když ve 28.minutě se Müller dokázal dostat sám před gólmana, snažil se ho obhodit, ale to se mu nepovedlo. Stehlík mu výborně balón vypíchl a překazil tak šanci domácích. Gólové šance na určitou chvíli ustaly, situace se změnila v minutě 43., kdy byl proti domácím nařízený pokutový kop. Penalta se pískala po zákroku jednoho z domácích obránců, který soupeře zezadu srazil k zemi. K penaltě se postavil Lukáš Jukl a s přehledem ji proměnil. Do kabin se tak šlo za smírného stavu 1:1.

Hosté zlepšili výkon a dvěma góly rozhodli

Druhý poločas začal v podstatě vyrovnanou a velice koncentrovanou hrou, ta se v průběhu druhého poločasu však začala vytrácet. První gól v druhé půli padl v minutě 67. A to po rohu Svitav. Na centr do vápna si nejlépe naskočil hostující Scheib a hlavou zvýšil na 2:1 pro Svitavy. Po tomto gólu se iniciativa přenesla na kopačky hostí. Pro Svitavské však přišla komplikace v podobě penalty pro domácí. K penaltě se odhodlal domácí Flídr, míč usměrňoval k pravé tyči, ale gólman Stehlík mu střelu vynikajícím zákrokem zneškodnil a udržel tak svůj tým ve vedení. Ihned po neproměněné penaltě nastartovali hosté do protiútoku, domácí se v obraně nemohli dohodnout a přišli o balón. Scheib dokázal nedorozumění v obraně domácích využít, balón si převzal a zkoušel gólmana prostřelit, ten jeho střelu dokázal vyrazit, ale pouze k připravenému Juklovi, který uklidil míč do brány. Stav se do konce zápasu nezměnil a Svitavy tak z Řetové vezly 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Řetová
TJ Sokol Řetová - Jiří Stránský (asistent trenéra): Tým ze Svitav byl o něco lepší než my, ale myslím si, že remíza byla hratelná. Bohužel jsme udělali několik hrubých chyb, po kterých jsme inkasovali a Svitavy si tak odvážejí 3 body.

TJ Svitavy B
Tj Svitavy B - Milan Králíček (trenér): Myslím si, že vítězství je zasloužené, kromě prvních patnácti minut jsme byli po celý zápas lepším týmem.



Sestavy


TJ Sokol Řetová
V. Šilar [-] - P. Hůlka [-] , R. Voleský [-] , R. Müller [-] , L. Bače [-] (67. R. Chudý [-] ) , P. Flídr [-] , A. Šimek [-] , M. Jiroušek [-] (84. J. Turek [-] ) , M. Voleský [-] , S. Sedláček [-] , J. Gloser [-]

TJ Svitavy B
D. Stehlík [-] - J. Scheib [-] (86. M. Švec [-] ) , M. Křížek [-] , L. Jukl [-] , D. Říha [-] , F. Gregor [-] , M. Ryšavý [-] (75. F. Škeřík [-] ) , P. Čonka [-] , I. Kyncl [-] , J. Kubík [-] , P. Uhlíř [-]

ŽK: 78. M. Voleský - 38. D. Stehlík , 55. J. Kubík , 65. M. Ryšavý , 72. D. Říha .
Hráči zápasu: M. Voleský - L. Jukl .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Klír Jonáš - SVATOŇ Ondřej, JANSA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.