2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra přežila druhý poločas a dokázala vyhrát


Branky


0

Zápas o dvou poločasech, každý měl "na starost" jiný tým, šance byly na obou stranách, ale rozdíl byl v jejich proměňování. Co dokázali hosté zahodit? Na to se pojďme podívat!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si zajistili dvoubrankové vedení

V prvním poločase byli domácí tím lepším týmem, svého soupeře přehrávali a nedávali mu moc prostoru k nějakým šancím. Hned v 15.minutě založili domácí útok po křídle, následoval centr do vápna, kde stál připravený Matoulek a ten hlavou zajistil domácím brzké vedení 1:0. O nějakých patnáct minut později došlo k akci jako přes kopírák, pouze se změnil styl zakončení. Opět se po centru z křídelního prostoru míč dostal k Šmolíkovi a ten dokázal brankáře Mikuleckého prostřelit a zvýšit tak na 2:0 pro domácí. Hosté se v prvním poločase k ničemu moc nedostávali až ve 40.minutě se dostali ke střele, kterou ale dobrým zákrokem dokázal brankář Kalianko vytěsnit na rohový kop a udržel tak dvoubrankové vedení svého týmu. To nám vydrželo až do konce poločasu a domácí tak byli o přestávce tím šťastnějším týmem.

Hráči Sloupnice zklamali v zakončení

Po bouřce v kabině předváděli hosté v druhé půlce úplně jiný fotbal než v té první. Začali svého soupeře přehrávat a dostávali se do šancí. Hned ve 48.minutě se do šance na malém vápně dostal hostující Rozlívka, který ale svou hlavičku nedokázal usměrnit do branky a z obrovské šance nic nebylo. O 4 minuty později se do šance dostal Fikejz, ten se dostal do úniku a řítil se už sám na gólmana, tomu udělal kličku a byl před odkrytou brankou. V zakončení se však unáhlil a trefil pouze boční síť Kaliankovi branky. Po osmi minutách se do další šance dostali opět hosté a to konkrétně Vondra. Ten šel sám na gólmana Kalianka, kterého krásně obstřelil, ale domácí tým zachránila tyč jejich branky a hosté ze své šance opět nedokázali vytěžit gól. V 70.minutě se do šance dostal Nguyen, kterému radost zkazil svým zákrokem Kalianko a jeho střelu vyrazil na roh. Posledních dvacet minut se nic výrazného již nedělo a tři body tak zůstaly na domácí půdě v Králíkách.



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008
FC Jiskra 2008 - Roman Valčík (vedoucí týmu): Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. My jsme měli převahu v prvním poločase, ale nedokázali jsme dát více než dvě branky. V druhém poločase hosté změnili styl hry a začali nás tlačit, naštěstí jsme gól nedostali a dokázali zápas vyhrát.

SK Sloupnice
Sloupnice - Martin Mikulecký (hráč): První poločas jsme nehráli nic, byli jsme málo aktivní a k ničemu jsme se nedostávali. V druhém poločase jsme úplně obrátili a začali jsme domácí tlačit, ale šance jsme neproměňovali.



Sestavy


FC Jiskra 2008
P. Kalianko [-] - M. Loufek [-] , J. Pohanka [-] (57. K. Jireš [-] ) , J. Pařízek [-] , D. Dostál [-] - J. Dušek [-] (85. M. Ježek [-] ) , D. Paulus [-] , T. Vyšohlíd [-] (68. M. Maleček [-] ) - J. Ježek [-] (85. K. Uhliř [-] ) , J. Šmolík [-] , M. Matoulek [-] -

SK Sloupnice
M. Mikulecký [-] - T. Jelínek [-] , J. Šplíchal [-] , M. Šplíchal [-] (19. L. Štarman [-] ) - M. Rozlívka [-] , J. Vondra [-] (46. M. Dočkal [-] ) - J. Vondra [-] , V. Fikejz [-] - P. Nguyen [-] , P. Kupka [-] , V. Jelínek [-]

ŽK: 35. J. Vondra , 56. V. Fikejz , 63. M. Dočkal .
Hráči zápasu: P. Kalianko , J. Šmolík - V. Jelínek , L. Štarman .
Místo: tráva. Počet diváků: 155. Rozhodčí: Kunc František - SMOLA Vojtěch, PAPEŽÍK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.