Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Semanín své domácí utkání zvládl


Branky


0

Zápas, který přinesl dva rozdílné poločasy. V prvním se moc nedělo, ale druhý nám už přinesl hned několik branek. Pojďme se spolu podívat, jak celý zápas probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas vyzněl lépe pro domácí

Zápas začal celkem nesourodou hrou obou mužstev, domácí ani hosté se ze začátku nemohli dostat do pohody. V 25.minutě se do šance dostal domácí Dvořák, který prokličkoval mezi dvěma obránci hostů, ale vyhořel na Vraspírovi, který ho vychytal. O pět minut později se do šance dostal Flídr, který dostal ve vápně přihrávku a těsně minul hostující branku. Ve 42.minutě se do další šance domácích řítil Bednár. Ten se po straně propracoval až ke střele z kraje šestnáctky, ale opět ztroskotal na gólmanovi hostí, který střelu dokázal vytěsnit na rohový kop. Hosté se v prvním poločase do žádné vážnější situace dostat nedokázali a poločasové skóre tak zůstalo 0:0.

Tři góly během patnácti minut a penalta v závěru utkání

Do druhého poločasu vstoupili jednoznačně lépe domácí, kteří dokázali po čtyřech minutách vstřelit úvodní branku utkání a konkrétně to byl Michal Dvořák. Ten centroval do vápna, centr se mu však nepovedl a dá se říct i bohudík. Centr totiž totiž zapadl až za gólmana hostí a Dvořák ho tak v podstatě přeloboval, i když nechtěně a stanovil tak stav utkání na 1:0. O 3 minuty později se hosté dostali k exekuci trestného kopu, ten rozehráli na krátko a Jiroušek se z nějakých pětadvaceti metrů do míče opřel a krásnou střelou k pravé tyči srovnal na 1:1. V minutě 59. se k trestnému kopu dostali naopak domácí. Rozehráli ho na krátko podobně jako hosté, ale nenásledovala střela. Míč šel k Hajdarimu a ten se dokázal ve vápně hostů uvolnit, nacentrovat a dobíhající Švihálek střelou, která se ještě odrazila od tyče zvýšil na 2:1 pro domácí. O pár minut později se do šance dostali také hosté, ti však ve slibné situaci nastřelili pouze břevno domácí brány. Domácí si poté už zápas snažili hlídat a Horku do ničeho nepouštět. V samotném závěru utkání přišel ještě jeden gól a to z penalty. Ta byla nařízena za hru rukou ve vápně hostů a to, když se jeden z hostujících obránců snažil odkopnout míč a zezadu trefil ruku svého spoluhráče. Rozhodčí penaltu nařídil a k ní se postavil domácí Dvořák a střelou do levého horního rohu nedal gólmanovi šanci a zvýšil na 3:1. To bylo ze zápasu vše, domácí si dokázali své vedení udržet a tři body tak zůstaly na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


TJ Semanín
Semanín - Michal Dvořák (hráč): Zápas to byl herně i celkem vyrovnaný, šancí jsme měli více asi my a dokázali jsme je proměnit a díky tomu jsme zvítězili.

TJ Sokol Kamenná Horka
TJ Sokol Kamenná Horka - Petr Chodil (vedoucí týmu): První poločas se hrál od šestnáctky po šestnáctku, nějaké náznaky šancí tam byly, ale hrálo se velice „utaženě“. Druhý poločas byl poněkud divočejší a zápas dopadl, tak jak dopadl.



Sestavy


TJ Semanín
P. Šenkýř [-] - D. Síbrt [-] , M. Švihálek [-] , M. Tomeš [-] , M. Dvořák [-] , M. Špatenka [-] , M. Bednár [-] , P. Hajdari [-] , D. Flídr [-] , R. Altenburger [-] (90. L. Altenburger [-] ) , J. Mazal [-] (25. B. Sokol [-] )

TJ Sokol Kamenná Horka
K. Vraspír [-] - D. Nekvinda [-] , M. Richter [-] , J. Mach [-] , R. Svoboda [-] - P. Čapek [-] , J. Škáva [-] , F. Jiroušek [-] , J. Bulva [-] (74. O. Kučírek [-] ) - J. Halamka [-] , P. Juřík [-]

ŽK: 68. D. Flídr , 75. M. Špatenka - 29. P. Juřík , 48. R. Svoboda .
Hráči zápasu: D. Flídr , M. Dvořák - F. Jiroušek .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ziegler Vratislav - UJEC Jiří, KLÍR Jonáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.