3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svitavy si doma s Loučkou dokázaly poradit


Branky


0

Zápas, který dopadl dle očekávání. Zajímavostí je fakt, že do brány Dlouhé Loučky se postavil hráč, který za sebou má už opravdu hodně. Brankáři Loučky je neuvěřitelných 62 let, což je opravdu úctyhodné a rozhodně to stojí za zmínku. Vraťme se však k samotnému zápasu a pojďme se podívat jak celých devadesát minut probíhalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vcelku vyrovnaný poločas skončil lépe pro domácí

Domácí byli po čas zápasu lepším týmem, hosté však byli velice nepříjemným soupeřem a dokázali si vytvořit své šance. V 15.minutě však měli první šanci domácí a konkrétně to byl Scheib, ten si z úhlu naběhl do vápna, kde si míč zasekl a vystřelil, hostující gólman však střelu dokázal pokrýt a gól z toho tedy nebyl. O dvě minuty později se do dobré příležitosti dostal Lukáš Jukl, který krásně vystřeli, avšak svoji střelu nedokázal umístit mezi tři tyče a ta zamířila vedle hostující branky. Pak se nějaký čas hrál vyrovnaný fotbal a žádné šance až ve třicáté minutě se ke střele dostali hosté, z té však nic nevytěžili. V minutě 35. se dostali do další šance a jeden z hráčů Loučky nastřelil tyč domácí svatyně. O pár minut později se hosté dostali k další střele, ta však skončila opět mimo branku. Domácí tuto desetiminutovku přežili a odměnou jim byl gól, který ve 45.minutě vsítil Ryšavý. Ten se po sraženém centru dostal k teči na hranici malého vápna a míč svojí tečí dokázal dostat za Plchova záda. Gól pro domácí přišel v samém závěru první půle a své vedení 1:0 si tak dokázali po zbývající čas udržet a do kabiny tak odcházeli o něco šťastnější než hráči Dlouhé Loučky.

Svitavy přidaly a zvýšily svůj náskok

Do druhé půle už vstoupili jednoznačně lépe domácí, hosté s nimi nějakou chvíli dokázali držet krok, poté však fyzicky odpadli a domácí toho začali využívat. V 57.minutě se do šance dostal David Jukl, který po centru svého bratra Lukáše nedokázal umístit svou hlavičku a ze slibné šance nic nevytěžil. V 63.minutě se k další hlavičce dostal domácí Urban, ale ani on ji nedokázal dostat do branky. Prakticky ihned po Urbanově šanci se k další hlavičce domácích dostal Scheib, ale ani on, stejně jako jeho kolegové, nedokázal lépe zamířit a branku tak moc neohrozil. Ten samý hráč však v 66.minutě zvyšoval na 2:0 pro domácí. Po krásném pasu od Škeříka se Scheib řítil sám na brankáře hostů a chladnokrevně svou šanci proměnil. O pět minut později na hranici hostující šestnáctky Scheib naznačil střelu a míč poslal mezi obránci do vápna, kam si krásně naběhl Ryšavý a střelou kolem brankáře Plcha zvyšoval na 3:0. Domácí se dostali ještě do jedné šance a to, když se Jukl dostal sám před gólmana Plcha, nedokázal však trefit branku a svou šanci tak trestuhodně zahodil. Domácí tým to ale nemuselo moc mrzet, své vedení 3:0 si dokázali do konce zápasu udržet a tři body tak zůstaly ve Svitavách.



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy B
TJ Svitavy B - Pavel Brandejs (asistent trenéra): Zasloužené, ale utrápené vítězství. Když nám soupeř fyzicky stačil, tak byl velice nepříjemný, my jsme nehráli moc dobře. My jsme dokázali dát další góly i díky tomu, že nám soupeř později už nestačil.




Sestavy


TJ Svitavy B
D. Stehlík [-] - O. Urban [-] , D. Jukl [-] , F. Škeřík [-] (72. M. Švec [-] ) , I. Kyncl [-] - P. Bartoš [-] , D. Říha [-] , F. Gregor [-] , L. Jukl [-] - J. Scheib [-] , M. Ryšavý [-] (87. L. Andrle [-] ) -

TJ Sokol Dlouhá Loučka
O. Plch [-] - D. Blecha [-] , K. Jochec [-] , L. Kolísek [-] (71. J. Bubeník [-] ) , J. Neumann [-] - D. Křivánek [-] , J. Šmíd [-] - P. Chromý [-] , M. Sedláček [-] , J. Kolář [-] - S. Gregor [-]

ŽK: 4. O. Urban , 51. L. Jukl , 55. D. Jukl - 23. L. Kolísek , 33. M. Sedláček , 53. D. Blecha .
Hráči zápasu: F. Škeřík , D. Říha , M. Ryšavý .
Místo: UMT. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Bednář František - DEPEŠ Michal, PAPÁČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.