5:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polička doma Libchavám nadělila bůro


Branky


22. V. Netolický , 53. D. Kučera , 57. V. Král , 62. V. Král , 80. F. Švec (p.)
0

Libchavy jely do Poličky jako mírný favorit, ale skutečnost byla jiná. Domácí tým utkání zvládl lépe a odnesl si všechny body. Podívejte se na to, jak celý zápas proběhl!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Do utkání měli lepší vstup hosté z Libchav, kteří na domácí doslova vlétli a během prvních minut si dokázali vytvořit nejednu vyloženou šanci. V 5. minutě se sám před domácím gólmanem zjevil Pavlák, jehož střelu Dittrich výborně vyrazil. O pět minut později se Pavlák dostal do další šance, kdy z kraje šestnáctky nezamířil přesně a domácí branku minul. V 15. minutě se ke střele z hranice šestnáctky dostal hostující Ďuriš, který svou tvrdou střelu poslal přímo doprostřed brány, kde stál připravený Dittrich, který si s ní dokázal poradit. Ve 22. minutě přišel centr z levé strany a následná střela jednoho z domácích hráčů, kterou Zeman vytěsnil pouze do klubka hráčů, přes které míč do branky dotlačil Netolický a poslal domácí do vedení. To bylo bohužel z prvního poločasu všechno, domácí si z něj odnesli vedení 1:0 a do kabiny tak mohli odcházet spokojenější.

Čtyři góly domácích rozhodly o vítězi

Druhý poločas se z počátku hrál víceméně vyrovnaně a domácí do něj vstoupili o dost lépe než do poločasu prvního. V 53. minutě přišla výborná přihrávka Pavliše, který do úniku vyslal Kučeru a ten si se zakončením tváří v tvář gólmanovi poradil a poslal domácí do dvoubrankového vedení. V 57. minutě se po standardce Stokláska k hlavičce dostal Král, který ji umístil přesně a Zemana překonal. V 62. minutě se domácí dostali k centru ze strany, který Kučera hlavou prodloužil na Krále, ten si ho zpracoval na prsa a střelou z první překonal Zemana a poslal domácí do vedení 4:0. V 80. minutě přišla poslední branka celého utkání, kterou domácí vstřelili z penalty po faulu na Petra. K penaltě se postavil Švec a střelou na pravou stranu Zemana překonal po páté. Utkání skončilo stejným výsledkem a domácí si tak ze zápasu odnesli vysokou výhru 5:0 a cenné tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


SK Polička B
František Švec (asistent trenéra): Pro nás výsledek vypadá jednoznačně, ale na začátku zápasu jsme měli štěstí, že hosté nevstřelili gól a Dittrich nás hodněkrát podržel. Pomohli nám i kluci ze širšího kádru „A“ týmu a vůbec v celém zápase při nás stálo štěstí a i díky tomu jsme dokázali vyhrát takovým rozdílem.

TJ Sokol Libchavy
Václav Martinec (trenér): Nevyužili jsme šance na začátku zápasu a za naše hloupé chyby v obraně nás domácí zaslouženě potrestali.



Sestavy


SK Polička B
J. Dittrich [-] - P. Bureš [-] , J. Pavlík [-] , K. Punar [-] - P. Stoklásek [-] , L. Findejs [-] (46. A. Andrle [-] ) , V. Netolický [-] , J. Petr [-] , D. Kučera [-] (60. J. Dobiáš [-] ) - V. Král [-] (67. Z. Stodola [-] ) , M. Pavliš [-] (75. F. Švec [-] )

TJ Sokol Libchavy
M. Zeman [-] - P. Lžíčař [-] (72. A. Felgr [-] ) , F. Motyčka [-] , J. Vítek [-] (60. D. Hájek [-] ) , P. Vaňous [-] (84. P. Rejent [-] ) - T. Paukert [-] (46. J. Boštík [-] ) , M. Kopfštein [-] , D. Ďuriš [-] , V. Louda [-] - D. Prášil [-] , P. Pavlák [-] -

ŽK: 61. P. Stoklásek - 64. P. Vaňous , 79. M. Zeman .
Hráči zápasu: J. Dittrich , M. Pavliš .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Smola Vojtěch - KUNC František, KOMÍNEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.