Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra si se Semanínem poradila


Branky


0

Hosté jeli na zápas v celkem poslepované sestavě, což se projevilo i na výsledku celého utkání, které domácí Jiskra zvládla o něco lépe. Podívejte se na to, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si zajistili vedení

Hned v páté minutě se do první šance utkání dostal Šmolík, kterého krásným pasem mezi obránce do úniku poslal Matoulek. Šmolík se s míčem řítil sám na brankáře Šenkýře, kterého krásnou střelou k tyči z prostoru penalty prostřelil a poslal domácí do brzkého vedení 1:0. V 10. minutě se hostující Flídr na kraji vápna zbavil obránce a pravačkou prověřil gólmana Kalianka, který jeho střelu zvládl vytěsnit na tyč, od které se míč odrazil do bezpečí. V 19. minutě přišlo srovnání po rohovém kopu hostů, kdy se k hlavičce dostal zcela osamocený Špatenka, který Kalianka překonal a vyrovnal na 1:1. Vyrovnaný stav utkání však dlouho nevydržel, když se ve 21. minutě dokázali znovu prosadit domácí. Vyšohlíd se na pravé straně dostal do úniku po další skvělé přihrávce od Matoulka a z úhlu prostřelil Šenkýře. Ve 30. minutě se z gólu mohl radovat Dušek, který sice gólmana překonal, ale jeho střela nebyla dostatečně razantní a jeden z obránců ji dokázal odkopnout na roh ještě před tím, než stačila přejít brankovou čáru. Ve 43. minutě si Vyšohlíd krásně naskočil na centrovaný balón, ale svoji hlavičku poslal nad branku gólmana Šenkýře. První poločas skončil výsledkem 2:1 a spokojenější tak mohli být domácí.

Jiskra přidala gól a udržela si tři body

V 58. minutě se ke střele dostal Šmolík, ale jeho rána byla naneštěstí pro domácí zblokována a Šenkýřovu branku tak neohrozila. V dalších minutách se do šancí dostával domácí Matoulek, jehož střely však byly zblokovány nebo zlikvidovány brankářem Šenkýřem. V 78. minutě si na centr po standardní situaci naskočil Dušek a o nohy jednoho z obránců ho poslal do branky a zvýšil na 3:1. V 85. minutě se do šance z levé strany dostal Koreň, který ještě přihrával Martinu Ježkovi. Ten však Koreňovu přihrávku ve skluzu minul a z šance nic nebylo. Utkání skončilo za stavu 3:1 a domácí tak mohli slavit cenné tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra 2008
Roman Valčík (vedoucí týmu): Splnili jsme povinnost domácí výhry. Fotbal nebyl úplně nejlepší, ale tři body jsme uhráli s nimi můžeme být spokojení.

TJ Semanín
Michal Dvořák (hráč a trenér): Na zápas jsme odjížděli opět v neúplné sestavě, kdy na lavičku museli kluci, kteří nehráli celý rok. Takže sestavu hodně lepíme a výsledek 3:1 je pro nás asi dobrý.



Sestavy


FC Jiskra 2008
P. Kalianko [-] - M. Loufek [-] , D. Dostál [-] , J. Pařízek [-] , J. Ježek [-] - T. Vyšohlíd [-] (86. M. Malý [-] ) , M. Matoulek [-] , D. Paulus [-] (86. M. Ježek [-] ) , J. Koreň [-] - J. Dušek [-] , J. Šmolík [-] (75. M. Maleček [-] ) -

TJ Semanín
P. Šenkýř [-] - B. Sokol [-] (65. D. Miko [-] ) , M. Švihálek [-] , M. Tomeš [-] , M. Dvořák [-] , M. Špatenka [-] , M. Bednár [-] , R. Špatenka [-] , D. Flídr [-] , T. Herynek [-] , J. Mazal [-]

ŽK: 20. M. Loufek - 18. T. Herynek , 39. D. Flídr , 45. M. Švihálek , 76. P. Šenkýř .
Hráči zápasu: D. Dostál , M. Matoulek - D. Flídr , M. Dvořák .
Místo: tráva. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Bednář František - BEDNÁŘ Jaroslav, JAČISKO Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.