Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libchavy si po minulém kole spravily chuť


Branky


0

Utkání, ve kterém byl favorit jasný a potvrdil se nám. Libchavy musely napravit zaváhání z minulého kola a vyhrát. Podívejte se na to, jak celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět gólů domácích rozhodlo

První pořádnou šancí celého utkání byl první gól, který v 16. minutě vstřelil domácí Pavlák. Ten střílel zpoza šestnáctky, ale jeho střela byla po cestě ještě tečována jedním z obránců a zapadla do branky. Ve 22. minutě se Louda dostal do úniku z levé strany, ale jeho střelu mu gólman Šenkýř vyrazil na rohový kop. Po něm se Louda dostal k hlavičce a zvýšil na 2:0 pro domácí. O tři minuty později bylo pro hostující Semanín ještě hůř, když po samostatné akci od poloviny hřiště dokázal Martinec svůj únik zakončit gólem a zvýšil na 3:0. Ve 34. minutě přišel další gól domácích, který vstřelil Ďuriš. Ten se po přihrávce Paukerta dostal s míčem sám před gólmana, kterého bez problému překonal a poslal domácí do vedení 4:0. O čtyři minuty později se do své klasické pozice dostal Pavlák, který se před Šenkýřem zjevil s míčem zcela osamocený a svou šanci proměnil a zvýšil tak na 5:0. První poločas skončil stejným výsledkem a domácí tak odcházeli do kabiny o mnoho spokojenější než hráči Semanína.

Dva góly hostů už nic neřešily

Do druhého poločasu domácí nastoupili jakoby bylo už po zápase a první chvilky absolutně nezvládli. Hned ve 46. minutě se po propadu jednoho z obránců na pravé straně dostali do úniku, který gólem zakončoval Bednár a snížil tak na 5:1. V té samé minutě došlo v podstatě ke stejné situaci, kdy domácí chybovali v obraně a těžili z toho hosté, konkrétně to byl Roman Špatenka, který snižoval na 5:2. O minutu později však přišlo další navýšení náskoku domácích, které opět obstaral Pavlák a završil tak svůj hat-trick v dnešním utkání. Situace proběhla podobně jako při jeho druhém gólu a Libchavy se mohly radovat z vedení 6:2. Ve zbytku utkání se šance střídaly na obou stranách, ale žádný gól už nepadl a Libchavy si tak připsaly vysokou výhru 6:2 a tři body do tabulky.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libchavy
Václav Martinec (trenér): Pro nás to byly povinné tři body, které jsme získali. Ze začátku to vypadalo hodně složitě, ale nakonec to naštěstí těžké nebylo.




Sestavy


TJ Sokol Libchavy
M. Zeman [-] - P. Lžíčař [-] (69. J. Kovář [-] ) , P. Vaňous [-] , J. Vítek [-] (46. D. Prášil [-] ) , F. Motyčka [-] - V. Louda [-] , D. Ďuriš [-] , M. Kopfštein [-] , T. Paukert [-] - M. Martinec [-] (81. D. Hájek [-] ) , P. Pavlák [-]

TJ Semanín
P. Šenkýř [-] - D. Síbrt [-] , M. Švihálek [-] , M. Dvořák [-] , M. Šimek [-] , M. Bednár [-] , P. Hajdari [-] (46. R. Altenburger [-] ) , R. Špatenka [-] (88. M. Tomeš [-] ) , D. Flídr [-] , T. Herynek [-] , J. Mazal [-]

ŽK: 7. J. Vítek , 67. P. Lžíčař - 66. R. Špatenka .
Hráči zápasu: V. Louda , D. Ďuriš , M. Martinec , P. Pavlák .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - ŠLOR Robert, ČECH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.