D. Kučera 17.
J. Pavlík 54.
F. Švec 67. (p.)
3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polička zápas s Horkou zvládla


Branky


17. D. Kučera , 54. J. Pavlík , 67. F. Švec (p.) - 2. J. Halamka , 80. J. Bulva
0

Polička byla po posledním kole, kdy dokázala porazit favorita z Libchav aspirantem na vítězství v tomto utkání. Podívejte se na to, jak nakonec celé utkání proběhlo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól hostů paradoxně pomohl domácím

První branka utkání přišla velice brzo, když si ve druhé minutě jeden z hostů převzal dlouhý míč za obranu a od brankové čáry ho poslal pod sebe na penaltu, kde stál připravený Halamka, který ji skákavou střelou uklidil za tyč a poslal hosty do vedení. V 17. minutě po centru z pravé strany míč propadl až na zadní tyč, kde si ho Kučera zastavil, navedl na střed šestnáctky na střelu a srovnal na 1:1. Ve 30. minutě se ke střele zevnitř šestnáctky dostal Dobeš, jeho střelu však dokázal brankář Vraspír vytáhnout na břevno, od kterého se míč odrazil mimo nebezpečný prostor. V prvním poločase se již více nestalo a ten tak skončil za stavu 1:1.

Domácí si dvěma góly zajistili body

V 54. minutě šli domácí do vedení po gólu Pavlíka, který se hlavou prosadil po centru ze strany. V 67. minutě byl po faulu na Dittricha nařízen pokutový kop pro domácí, ke kterému si stoupl Švec a střelou k pravé tyči zvýšil na 3:1. Snížení přišlo v 80. minutě, kdy se po centru rybičkou prosadil Bulva, který snižoval na 3:2. Hosté v závěru zápasu tlačili a měli hned několik závarů v domácí šestnáctce, ale ani z jedné situace gól nepadl a utkání tak skončilo za stavu 3:2.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


SK Polička B
František Švec (asistent trenéra): Dnes nám chybělo pár kluků, takže jsme se celkem obávali. Myslím si, že jsme ale zaslouženě vyhráli a minimálně o ten gól jsme byli lepší.




Sestavy


SK Polička B
O. Slaný [-] - F. Švec [-] , K. Punar [-] , J. Pavlík [-] - P. Bureš [-] , M. Vondra [-] , M. Kysilko [-] , P. Stoklásek [-] (74. O. Pokorný [-] ) , D. Kučera [-] (85. Z. Stodola [-] ) - J. Dobiáš [-] (58. J. Dittrich [-] ) , M. Dobeš [-]

TJ Sokol Kamenná Horka
K. Vraspír [-] - M. Letocha [-] , R. Svoboda [-] , M. Richter [-] , D. Nekvinda [-] - J. Mach [-] , F. Jiroušek [-] , P. Čapek [-] , J. Bulva [-] - J. Halamka [-] , J. Škáva [-] (68. M. Bubela [-] ) -

ŽK: 40. D. Kučera - 17. D. Nekvinda , 36. F. Jiroušek , 53. R. Svoboda , 76. J. Mach .
Hráči zápasu: P. Stoklásek , M. Dobeš .
Místo: tráva. Počet diváků: 54. Rozhodčí: Jansa Adam - SOCHOR Tomáš, SMOLA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.