3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 10:30

6.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ředice si s Hlinskem dokázaly poradit


Branky


0

Šesté kolo nám přineslo souboj Ředic s Hlinskem B, zápas to byl celkem jednostranný, ale i hostující mužstvo si dokázalo vytvořit šance. Domácí byli produktivnější a na to jak zápas probíhal se spolu můžeme podívat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vytvořili náskok

Domácí do zápasu vstoupili lépe a hned od úvodu měli převahu, ta se projevila hned ve třetí minutě, kdy se do šance dostal Skalický. Po centru do malého vápna, kde se Skalický nacházel, dokázal míč tečovat jen těsně vedle branky a spálil tak obrovskou příležitost ke skórování. Zápas pak probíhal víceméně v režii domácích, kteří však své šance nedokázali proměňovat. Dočkali se až ve 34.minutě, kdy se na rohu velkého vápna dokázal Březina zbavit dvou protihráčů a přízemní křížnou střelou na vzdálenější tyč prostřelil gólmana soupeře. V minutě 37. se ukázala nová posila domácích, gólman Procházka. Ten dokázal zastavit nebezpečnou střelu Hlinska a poté i dorážku jednoho z hostujících hráčů a udržel tak vedení Ředic. V 38.minutě se z trestného kopu z nějakých dvaceti metrů dokázal prosadit domácí Zeman a zvýšil tak vedení Ředic na 2:0. Do poločasu se do šance dostal ještě domácí Dědič, který však v dobré šanci nedokázal přesně zamířit a netrefil branku. Poté se už nic nestalo a domácí odešli do kabin s vedením 2:0.

Domácí pálili jednu šanci za druhou

Druhý poločas začali opět lépe domácí, kteří se z gólu radovali hned v 50.minutě. Domácí se krásnou kombinací na jeden dotek, kterou vedli po pravé straně, dokázali dostat do vápna, kde našli Dědiče a ten zakončoval do prázdné branky zvýšil na 3:0. Hosté se zmohli na ojedinělou akci po které zvonila tyč domácí branky, to však bylo od hostujícího týmu v podstatě vše a hru začali ovládat opět domácí.  V 75.minutě se do další skvělé šance dostal Dědič, který však z malého vápna branku přestřelil. Nutno říci, že malé vápno bylo pro domácí zakleté a dokázali to dalšími neproměněnými šancemi. V 78.minutě se opět v malém vápně dostal do šance střídající Dujsík a stejně jako Dědič branku přestřelil. O pět minut později se do šance dostal Skalický a zhruba ze stejné vzdálenosti stejně jako jeho kolegové přestřelil. Do konce zápasu se hra už uklidnila a domácí si udrželi své vedení 3:0 a utkání dovedli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


FK Horní Ředice
FK Horní Ředice - Bohuslav Moravec (vedoucí týmu): Byli jsme lepším týmem, zápas ale neměl nějakou vysokou úroveň, řekl bych spíš takový průměr soutěže. Hosté nám toho moc nepředvedli, chyběla jim lepší hra dopředu a nějaká větší aktivita, my jsme zaslouženě zvítězili.




Sestavy


FK Horní Ředice
D. Procházka [-] - P. Kopa [-] (59. J. Dujsík [-] ) , P. Šolta [-] , D. Drábek [-] , D. Valenta [-] (46. D. Horáček [-] ) , M. Horyna [-] , O. Březina [-] , L. Skalický [-] , J. Černý [-] , J. Zeman [-] (77. Z. Andrýs [-] ) , P. Dědič [-]

FC Hlinsko B
P. Jindřichovský [-] - M. Nevole [-] , J. Novák [-] , M. Slavík [-] , J. Chmelík [-] , O. Vamberský [-] , M. Pelikán [-] (23. M. Kapitán [-] ) , J. Bříza [-] , L. Krbálek [-] , M. Nevole [-] , P. Veselský [-]

ŽK: 39. M. Horyna , 64. J. Dujsík - 37. M. Nevole .
Hráči zápasu: J. Černý .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Halda Petr - ŠIMEK Zdeněk, MORÁVEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.