3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá porazila oslabené Stolany


Branky


32. T. Jelínek , 61. P. Deutsch (p.) , 76. M. Braun - 56. D. Bakeš
0

Stolany jely do Rohovládovy Bělé v poněkud oslabené sestavě. Nejvíce hostům chyběl Vácha, který si odpykával svůj dvouzápasový trest. Podívejte se, jak celé utkání probíhalo!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Ve 32.minutě skóre otevřel Jelínek, který po centru Sokola z levé strany čekal na zadní tyči a hlavou míč poslal do branky hostů. V 39.minutě se po chybě Hluchníka, který podskočil dlouhý balón, dostal Starý. Dostal se až sám před gólmana, kde si nepochopitelně přehazoval míč z pravé na levou nohu a brankář hostů mu stačil zmenšit střelecký úhel. Starý nedokázal šanci zužitkovat a střelu poslal do brankáře. Ve 43.minutě se ke střele dostal domácí Starý, jeho střela však byla jedním z obránců tečována mimo branku. První poločas skončil výsledkem 1:0.

Bělá si zařídila tři body

V 50.minutě se ke střele dostal opět domácí Starý, ale zamířil pouze nad branku. O dvě minuty z hranice malého vápna hlavičkoval domácí Braun a míč poslal mimo branku hostů. V 56.minutě přišlo srovnání ze strany hostů. Bakeš si dokázal zpracovat centr za domácí obranu a s míčem upaloval směrem k brance. Svoji střelu přesně umístil k zadní tyči domácí branky a vyrovnal na 1:1. V 61.minutě byl v hostující šestnáctce faulovaný Tamchyna a byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil Deutsch s přehledem ho střelou k pravé tyči proměnil. V 76.minutě přišel poslední gól utkání, který vstřelil Braun. Po centru z pravé strany si dokázal míč zpracovat a procpal ho těsně vedle brankáře. Domácí si vedení 3:1 pohlídali a připsali si tak 3 důležité body do tabulky.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Rohovládova Bělá
Josef Radouš (předseda klubu): Utkání bylo jasně v naší režii, Stolany kromě brankové situace neměli nic. Kdybychom měli více štěstí, tak by byl gólový rozdíl ještě větší.

SK Stolany
Zdeněk Motyčka (vedoucí týmu): Chyběl nám Vácha, který je v trestu a na naší hře to bylo znát. Bělá byla o něco lepší, v druhém poločase rozhodčí písknul penaltu, kterou písknout nemusel a to rozhodlo. Naši hráči si nepodrželi balón a nedokázali si vytvořit více šancí.



Sestavy


TJ Sokol Rohovládova Bělá
J. Pšenička [-] - L. Nepivoda [-] , M. Starý [-] , P. Cincibuch [-] , T. Jelínek [-] , M. Žoček [-] , L. Chovanec [-] , M. Sokol [-] , F. Ryba [-] (46. M. Braun [-] ) , P. Tamchyna [-] , P. Deutsch [-]

SK Stolany
J. Tomáš [-] - M. Starý [-] , M. Hluchník [-] , O. Novotný [-] , J. Hýl [-] - T. Vávra [-] , L. Fríbl [-] , J. Kuchta [-] , M. Ždímal [-] (58. P. Steiner [-] ) - L. Dostál [-] , D. Bakeš [-] -

ŽK: 89. M. Sokol - 34. M. Starý , 38. O. Novotný , 51. J. Hýl , 61. T. Vávra .
Hráči zápasu: P. Deutsch , P. Cincibuch - O. Novotný .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Jehlár Radek - VOLNÝ Bohuslav, FELKL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.