1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řečany z Hlinska vezou všechny body


Branky


0

Zápas dvou poměrně vyrovnaných týmů, ve kterém hosté potřebovali bodovat, což se jim povedlo. Podívejte se jak celý zápas probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vybudovali vedení

Hned v páté minutě se do šance dostal Kobera, který v dobré pozici namísto střely přihrával. Jeho přihrávka byla zachycena jedním z domácích obránců a odkopnuta do bezpečí. V 10. minutě se do úniku dostal Hrubý, který celou situaci řešil střelou na zadní tyč, ta mu však nevyšla. V 15. minutě se hosté dostali do brejkové situace, kterou vyřešili zakončením mimo branku domácích. V 19. minutě se k hlavičce dostal domácí Pelikán, který z dobré pozice branku přestřelil. Ve 24. minutě přišel první gól hostů, který po přihrávce Němce z malého vápna vstřelil Tichý a poslal hosty do vedení. Ve 30. minutě domácí zahrávali standardní situaci z dobré pozice, následnou střelu dokázal gólman Moravec pokrýt. Ve 36. minutě domácí srovnali stav utkání po standardní situaci. K té se postavil Chmelík a krásnou střelou vymetl šibenici Moravcovi branky. Ve 44. minutě se hosté opět dostali do vedení gólem Hostinského. Ten se dostal po přihrávce Tichého do úniku a nadvakrát dokázal Jindřichovského prostřelit. Hosté si tak z prvního poločasu odnesli vedení 2:1.  

Řečany přidaly pojistku v podobě dalšího gólu

Druhý poločas probíhal poněkud klidněji než ten první. První pořádnou šanci nám nabídl až v 63. minutě, kdy Veselský z přímého kopu nastřelil břevno. Další velká šance druhého poločasu byla gólová a mohli jsme ji vidět až v 84. minutě. Po přihrávce Grandeho dokázal Tichý projít okolo všech protihráčů a dostal se až na malé vápno, ze kterého bez sebemenšího problému navýšil vedení Řečan na 3:1. Utkání skončilo za stejného stavu a Řečany si tak odvezly všechny tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


FC Hlinsko B
Zdeněk Cach (trenér): Měli jsme šance, které jsme nedali a po hrubých chybách jsme inkasovali. Opakují se pořád ty samé chyby dokola, po kterých dostáváme zbytečné góly.

SK Řečany nad Labem 1920
Ladislav Chára (hráč): Naše taktika byla taková, že jsme nechtěli dostat žádný gól, takže jsme hráli ze zabezpečené obrany. To se zúročilo a dokázali jsme vstřelit několik branek a utkání vyhrát.



Sestavy


FC Hlinsko B
P. Jindřichovský [-] - D. Pelikán [-] , J. Chmelík [-] , A. Cach [-] , P. Popelka [-] , D. Pavliš [-] , L. Hrubý [-] , O. Vamberský [-] , P. Veselský [-] (80. M. Nevole [-] ) , J. Bříza [-] (63. D. Picek [-] ) , D. Holec [-]

SK Řečany nad Labem 1920
P. Moravec [-] - Š. Tichý [-] , L. Chára [-] , M. Tichý [-] , V. Štěpánek [-] , L. Hostinský [-] , R. Grande [-] , V. Němec [-] (71. J. Fofoňka [-] ) , F. Bank [-] , M. Kobera [-] , P. Moravec [-]

ŽK: 58. O. Vamberský , 76. D. Holec - 73. L. Chára .
Hráči zápasu: P. Popelka - L. Hostinský , M. Tichý .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Obajdin Jan - POLÁČEK Libor, ŠTĚPÁNEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.