Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobříkov devíti góly zničil Stolany


Branky


54. L. Dostál - 1. Z. Ševčík , 3. J. Vaněk , 40. L. Klapal (p.) , 50. Z. Ševčík , 52. J. Vaněk , 59. L. Rydval , 66. L. Rydval , 69. L. Rydval , 73. J. Vaněk
0

Dala se čekat mírná převaha hostujícího týmu, to že bude až tak velká asi nikdo nečekal. Podívejte se jak celý zápas probíhal!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly a červená karta

Do zápasu měli jednoznačně lepší vstup hosté z Dobříkova, kteří šli do vedení hned v první minutě utkání. Standardní situaci z dvaceti metrů si na starost vzal Ševčík a naložil s ní perfektně. Krásnou střelou překonal gólmana Tomáše a Dobříkovu zajistil velice brzké vedení. Pro domácí se však situace zhoršila o pouhé dvě minuty později, kdy hosté vstřelili druhý gól. Po přihrávce Ševčíka se ke střele z kraje šestnáctky dostal Vaněk, jeho střela byla ještě tečována jedním z domácích obránců a Tomáš tak neměl šanci zakročit. Ve 22. minutě se ke střele dostal domácí Kučera, který bohužel pro domácí branku minul. Ve 38. minutě přišla další rána pro domácí Stolany, Ševčík se po přihrávce od Rychtaříka řítil sám na branku. Dostal se až před gólmana Tomáše, který ho poslal k zemi a za svůj zákrok byl od sudího „odměněn“ červenou kartou a Stolany se nacházely v těžké situaci. Současně s červenou kartou byl samozřejmě nařízený pokutový kop, ke kterému se postavil Klapal. Ten svou střelu zamířil na pravou stranu, tu mu však brankář domácích dokázal vyrazit, ale pouze zpět ke Klapalovi, který napodruhé míč do branky dostal a hosté vedli už 3:0. To bylo z prvního poločasu vše a hosté si z něj odnesli klidné vedení 3:0 a výhodu jednoho hráče navíc.

Sedm gólů během třiceti minut

Od domácích Stolan se nedala čekat nějak výrazná aktivita, hlavně z toho důvodu, že hráli v deseti, ale to co přišlo, asi nikdo nečekal. V 50. minutě se do úniku po levé straně po Rydvalově přihrávce dostal Ševčík, který celou situaci s přehledem zakončil a hosté vedli 4:0. O dvě minuty později poslal Klapal dlouhý míč na Vaňka, který udělal kličku gólmanovi domácích a celou situaci zakončil do opuštěné branky. V 54. minutě přišlo snížení z domácí strany, když se z 18ti metrů trefil Dostál a snížil tak stav utkání na 1:5 z pohledu domácího týmu. V 59. minutě Ševčík svou přihrávkou poslal Rydvala do úniku a ten šancí nepohrdl. Se situací, kdy stál gólmanovi domácích tváří v tvář, se vypořádal a hosté vedli 6:1. V 66. minutě se opět trefil hostující Rydval, který dostal přihrávku od Klapala a zevnitř šestnáctky vyslal křižnou střelu, kterou překonal gólmana domácích a Dobříkovu opět narostlo vedení na 7:1. O pouhé tři minuty později Rydval završil hat-trick po krásné přihrávce Vaňka, který ze strany prošel až do šestnáctky domácích a Rydvalovi inkasoval přesnou přihrávku a ten věděl co s ní. Dobříkov se po tomto gólu dostal do neuvěřitelného vedení 8:1. To však bylo pro hosty málo a v 73. minutě přišel další gól, kterým Vaněk stejně jako Rydval završil svůj hat-trick. Po přihrávce Rydvala vystřelil z levé strany na zadní tyč a dokonal tak neskutečnou gólovou přehlídku Dobříkova. Utkání se poté spíše dohrávalo a Dobříkov si ze Stolan odvezl vysokou výhru 9:1 a s ní i tři body.

 

 

Sledujte náš kraj i na Facebooku! Fotbalunas.cz Pardubický kraj



Ohlasy k zápasu


SK Stolany
Zdeněk Motyčka (vedoucí týmu): K tomu asi není co dodat. Výsledek je hokejový, ale bohužel jsme byli na fotbale. Hrálo se na jednu branku a je těžké něco se zápasem udělat, když ve třetí minutě prohráváme 2:0 a od čtyřicáté hrajeme v deseti. Dobříkov byl dnes fotbalovějším týmem a vítězství je zcela zasloužené.

TJ Sokol Dobříkov
Jiří Němeček (asistent trenéra): Od začátku utkání jsme měli utkání pod kontrolou. Vyloučení domácího gólmana nám už jenom pomohlo a zápas zcela ovládnout. Chtěl bych pochválit celý tým za to, že jim vedení z kraje zápasu nestačilo a snažili se celý zápas.



Sestavy


SK Stolany
J. Tomáš [-] - M. Starý [-] , M. Hluchník [-] , J. Hýl [-] - M. Ždímal [-] , D. Bakeš [-] , V. Kučera [-] (39. D. Straka [-] ) , L. Fríbl [-] , J. Kuchta [-] - L. Dostál [-] (66. M. Chmelík [-] ) , T. Vávra [-] -

TJ Sokol Dobříkov
L. Novotný [-] - M. Dostál [-] , A. Karela [-] , T. Csernyanszky [-] - A. Erber [-] (21. J. Rychtařík [-] ) , J. Vaněk [-] , D. Jandera [-] , L. Klapal [-] , J. Svoboda [-] - L. Rydval [-] , Z. Ševčík [-] (76. L. Houžvička [-] )

ŽK: 20. M. Starý , 32. J. Kuchta - 23. A. Karela , 37. Z. Ševčík , 55. L. Rydval , 64. T. Csernyanszky . ČK: 38. J. Tomáš .
Hráči zápasu: J. Vaněk , L. Rydval .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bednář František - SCHMEISER Kamil, BEDNÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.