1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

1.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Pomezí- Načešice skončil bez branek


Branky


0

V utkání, které na šance chudé rozhodně nebylo nepadla ani jedna branka. To není v krajských soutěžích přímo trendem, proto zápas jistě stojí za pozornost. První poločas byl dominantou hostí. Domácí se osmělili až v závěru a nakonec se jim v penaltách podařilo urvat bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první části hry měly jednoznačně více ze hry Načešice

První velkou šanci si vytvořili hosté z Načešic. Už ve třetí minutě nastřelil Marián Dobrovolný tyč. V náporu neustali. Následovala střela Davida Svobody, která ale mířila mimo bránu Pomezí.  Domácí zahrozili až po deseti minutách hry, ale jejich akce bránu Načešic neohrozila. V 26. minutě hlavičkoval Filip Jirásek na břevno. Načešice byly v prvním poločase jednoznačně aktivní.  Dokládaly to střely Dobrovolného těsně vedle a Martina Chmelíka nad bránu, které proběhly během jedné minuty. Gól Načešice nedaly ani po úniku Filipa Jiráska po pravé straně, který zakončil střelou, se kterou měl Pravoslav Křemeňák velké problémy. Tak tedy první dějství skončilo bez branek.

V závěru Pomezí zahrozilo, ale stejně nakonec zápas skončil bez gólu

Po přestávce pokračovalo drama ve stejném duchu, jak skončilo.  Následovaly další brankové příležitosti Načešic.  David Svoboda se prokličkoval soupeřovou obranou, naservíroval míč Filipu Jiráskovi, ten ale netrefil bránu. Ve druhé části poločasu bylo ale aktivnější Pomezí. Vytvořilo si dvě obrovské šance, které ale zlikvidoval skvěle chytající Novák. V závěrečné desetiminutovce byla hra rozkouskovaná. V závěru se ještě Pomezí pokusilo rozhodnout, ale přes všechny šance a snahy skončil zápas bez branek. Každý tým získal bod a o bonusový se mělo soupeřit v penaltovém rozstřelu.

V penaltách šťastnější Pomezí

Penalty skončily ve prospěch Pomezí. V rozstřelu soupeře přehráli poměrem 4:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Mezilesí Načešice
Kučera (trenér Načešic): Na vítězné vlně hrající domácí jsme zaskočili v prvním poločase naším aktivním projevem,navíc jsme se vyvarovali hloupých chyb s předešlých zápasů.Jen škoda,že jsme to z našich příležitostí brankově nevyužili.Druhé poločasy jsou naše tradičně horší,pustili jsme Pomezí do zápasu a jen díky Jirkovi Novákovi jsme to ustáli.Penalty jsou jen o štěstí,ale jsem rád,že oproti vystoupení v Luži se náš herní projev zlepšil a konečně jsme zbytečně neinkasovali.Tento zápas mě utvrdil v tom ,že tento kádr má určitě potenciál na to hrát důstojnou roli v této soutěži.



Sestavy


TJ Sokol Pomezí
P. Křemenák [-] - P. Čejka [-] , M. Kotouček [-] , M. Mička [-] , P. Drobný [-] - P. Pořízka [-] (58. L. Krajíček [-] ) , J. Nespěšný [-] , J. Jožák [-] - M. Nespěšný [-] , M. Leinweber [-] - J. Svoboda [-] (73. D. Stodola [-] )

TJ Mezilesí Načešice
J. Novák [-] - M. Chmelík [-] , M. Dobrovolný [-] , F. Bříza [-] , A. Jirásek [-] - V. Mládek [-] (46. P. Marek [-] ) , D. Svoboda [-] , D. Jirásek [-] (85. R. Novák [-] ) - M. Svoboda [-] , F. Jirásek [-] , R. Jošt [-]

ŽK: 76. P. Čejka , 78. J. Jožák , 79. J. Nespěšný - 32. D. Jirásek , 59. R. Jošt , 67. D. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Křemenák - M. Dobrovolný .
Místo: tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šlor Robert - POKORNÝ Roman, LOUŽENSKÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.