4:1
(2:0)
54. L. Merkl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 18:00

2.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Libišan rozdrtil Luži


Branky


25. J. Kaufman (p.) , 28. A. Machala , 53. M. Hron , 69. T. Kučera - 54. L. Merkl
0

Ve svém prvním zápase vy vyšší soutěži porazily Libišny Luži jednoznačně 4:1. Za domácí skóroval i hráč se zkušenostmi z Bundesligy Jiří Kaufman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřiště nováčka soutěže Libišan přijel tým Luže. Libišany, ač jsou nováčkem, mají velmi zkušený tým. 

Libišany se A. třídy nezalekli a v prvé půli si vybojovali dvoubrankový náskok

Hned od prvních minut bylo jasné, že tým si účast v A. třídě zaslouží. Měli více ze hry. Když v 25. minutě odehrál obránce hostí míč až téměř volejbalovým zákrokem, byla nařízena penalta. Té se ujal hráč na hřišti nejzkušenější, Jiří Kaufman. Fotbalista, který se proháněl po trávních nejvyšších soutěží u nás a dokonce i v Něměcku, se nemýlil.

Hned za tři minuty, po skvělé práci Vydareného, zvýšil náskok Libišan  Adam Machala, který zakončoval do téměř prázdné branky.  Vydarenému se dařilo dále v individuálních akcích. Poté co se mu podařilo obehrát dva hráče Luže, se ocitl sám před brankářem. Bohužel pro domácí však minul.

 

Libišany držely otěže zápasu ve svých rukou a soupeře do větších příležitostí nepouštěly. Ke konci poločasu se ještě dostal do velké šance hráč domácího mužstva Brož, který z hranice pokutového kopu minul.

Libišany v druhé půli nepolevily

Hra po změně stran dál ubíhala v podobném duchu. Poté, co obešel Machala dva hráče soupeře, přihrál Hronovi, pro kterého bylo zakončení již jen chuťovkou. Libišany odskočily Luži již na rozdíl tří branek.

Hned v zápětí nevyšel ofsajd systém domácí obrany a tým z podhradí zříceniny Košumberk snížil. Gól však  hosty nenastartoval. Libišanští dále kontrolovali průběh utkání. Dokonce se jim dostalo příležitosti v podobě dalšího pokutového kopu. Penaltu šel opět kopat Kaufman. Hráč se starty v Hannoveru či pražské Bohemce svůj úspěch z prvé půle nezopakoval. Jeho střela skončila na tyči.

 

V devětašedesáté minutě přidal další gól Libišan Tomáš Kučera. Po rohovém kopu, nikým nehlídán, přesně hlavičkoval k tyči. Domácí ukazovali dále svou převahu. Luže se  i přes svou snahu na nic významnějšího nezmohla.



Ohlasy k zápasu


FC Libišany
Jan Zadrobílek (trenér FC Libišany): „Soupeř bojoval, snažil se. Kvalita domácích však byla jednoznačná. Po celý zápas jsme kontrolovali hru. Soupeř byl ale snaživý a bojovný.“

TJ Luže
Marek Kopecký (trenér TJ Luže): "Na utkání jsme přijeli s rolí outsidera. Libišany se svým kádrem mají vyšší ambice. Jeli jsme si tam zahrát fotbal. Soupeř byl fotbalovější. Prvních 20 minut jsme s nimi drželi krok. Měli jsme pár šancí. Pak jsme dostali smolný gól z penalty, kdy našemu hráči spadl míč na ruku. Od toho momentu se Libišany uklidnily a hrály svoji hru. Nechali jsme tam všechno. Nemáme se za co stydět. Jediné co mě mrzí, bylo arogantní chování vedení a fanoušků Libišan. Z jejich strany docházelo k provokacím a zesměšňování soupeře. Myslím, že to nemají zapotřebí. Jinak jim gratuluji k zaslouženému vítězství.“



Sestavy


FC Libišany
D. Šimon [-] - T. Kučera [-] , D. Klement [-] , J. Přikryl [-] (72. O. Svatoň [-] ) , V. Strnad [-] - L. Brož [-] , M. Hron [-] , R. Horyna [-] , J. Kaufman [-] - A. Machala [-] (88. P. Vích [-] ) , J. Vydarený [-] (82. P. Kuric [-] )

TJ Luže
M. Schmeiser [-] - Š. Stoklasa [-] , M. Mašek [-] , V. Roubínek [-] - M. Horáček [-] , M. Kopecký [-] , O. Merkl [-] , J. Harenčák [-] (80. P. Mužíček [-] ) - L. Merkl [-] , J. Kapitola [-] , L. Naď [-]

ŽK: 14. D. Klement , 35. R. Horyna , 37. A. Machala - 37. O. Merkl , 59. J. Harenčák , 66. L. Naď , 76. J. Kapitola .
Hráči zápasu: A. Machala .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vaněk Tomáš - MORÁVEK David, ČECH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.