J. Strachota 84. (p.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Hradiště hrálo prakticky celý zápas v deseti a přesto v Pardubičkách vyhrálo


Branky


84. J. Strachota (p.) - 38. A. Kučera , 81. P. Shejbal
0

Rozjetý tým Sokola Starého Hradiště nezastavila ani červená karta v osmé minutě. V oslabení dokázali vstřelit dokonce dvě branky. Pardubičky až v závěru z penalty snížily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Kudyn se na hřišti příliš neohřál

O chladné neděli se na hřišti v Pardubičkách odehrálo derby týmů z Pardubic či, v případě Starého Hradiště, jeho nejtěsnějšího okolí. Favoritem bylo Staré Hradiště, které v tomto ligovém ročníku ještě neprohrálo.

 Již v osmé minutě se dostal do úniku hráč Pardubiček Krejčí, kterého ve vápně nedovoleně zastavil Lukáš Kudyn. Za podražení v brankové šanci viděl pár minut po úvodním hvizdu červenou kartu. Před Sokolem stál nelehký úkol hrát po zbytek zápasu v oslabení.

 

Domácí nabídnuté možnosti příliš nevyužili, paradoxně více ze hry měli hosté. V 38. minutě fauloval Josef Bednář a z nařízeného přímého kopu otevřel skóre hradišťský Aleš Kučera. Hned po rozehrávce mohl vyrovnat Műnzberger, ale jeho střela proletěla těsně kolem rohu branky.

Přes dramatický závěr si Hradiště výhru pohlídalo

Na začátku druhé půle Pardubičky vystřídaly a soupeře přehrávaly, jenže tuto snahu v gól přetavit nedokázali. Útočník domácích Jindřich Kříž měl dvě veliké šance, ale do statistik se dokázal zapsat pouze žlutou kartou. Na druhé straně měli šance Hrebenar a Prokůpek.

 V 81 minutě rozehrávalo Hradiště volný přímý kop. Toho se ujal Petr Shejbal a krásnou ranou dokázal s pomocí břevna zvýšit na rozdíl dvou branek.

 

Za tři minuty se utkání ještě zdramatizovalo. Po dalším faulu na Krejčího byla znovu nařízena penalta. Její exekutor, Jan Strachota, se nemýlil. Ze závěrečného tlaku se Pardubičkám již vyrovnat nepodařilo.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky
Luboš Pilař (trenér Pardubiček): Zápas ovlivnilo brzké vyloučení hostujícího hráče. Podle mého názoru oprávněné, když náš hráč postupoval sám na brankáře a byl sražen. Paradoxně nám toto vyloučení spíše uškodilo, Hradiště se začalo soustředit jen na obranu a mi nebyli schopni si v prvním poločase vytvořit žádnou pořádnou gólovou šanci. Chyběl nám pohyb vyrobili jsme spoustu nepřesností a byli jsme nedůrazní v soubojích. To vyústilo v situaci, že hosté zahrávali trestný kop a střelou k tyči otevřeli skóre. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně a vytvořili jsme si hned na začátku dvě stoprocentní příležitosti. Jenže jsme dvakrát netrefili zcela odkrytou bránu.V dalším průběhu zápasu to už od nás byla jen křeč, kterou hoste podtrhli dalším dalekonosným gólem z trestňáku. Podařilo se nám jen snížit z penalty ale na vyrovnání jsme už neměli. Hradiště vyhrálo zasloužené protože k bojovnosti přidalo i srdíčko. To nám tentokrát chybělo a podle toho taky vypadala naše hra. Oproti minulému zápasu na Jelení to byl výkon jako noc a den…

TJ Sokol Staré Hradiště
Jaroslav Mudroch (trenér Starého Hradiště): Velkou komplikací pro nás mohlo být přísné vyloučení v úvodu utkání. Nakonec jsme ale brali všechny body, když rozhodly standardní situace Kučery a Shejbala. Pochvalu za odvedený výkon si zaslouží všichni naši hráči.



Sestavy


SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - J. Bednář [-] , Š. Strouhal [-] , P. Münzberger [-] , J. Kopp [-] , P. Prokůpek [-] - J. Hrebenar [-] (57. R. Froš [-] ) , J. Strachota [-] , O. Mráz [-] (46. L. Svoboda [-] ) - F. Krejčí [-] , J. Kříž [-] (68. T. Mrázek [-] ) -

TJ Sokol Staré Hradiště
M. Češka [-] - P. Němec [-] , P. Hýsek [-] , M. Suchánek [-] , J. Šibrava [-] - J. Šlégr [-] - A. Kučera [-] (90. J. Pitterle [-] ) , P. Shejbal [-] (87. J. Smutný [-] ) , R. Klouda [-] (89. R. Sluťak [-] ) - D. Götz [-] (78. T. Lipavský [-] ) , L. Kudyn [-]

ŽK: 45. P. Prokůpek , 90. P. Münzberger - 22. R. Klouda , 61. A. Kučera , 79. D. Götz , 90. T. Lipavský . ČK: 8. L. Kudyn .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Depeš Michal - MARIÁNUS Karel, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.