Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj týmů z chvostu soutěže vyhrála Chrudim až na pokutové kopy


Branky


0

V tomto utkání se střetly dva týmy, které doposud nebodovaly. V mimořádně vyrovnaném utkání rozhodovaly až penalty. V těch byli lepší fotbalisté z Chrudimi. Na straně Zámrsku se dvěma góly blýskl Bálek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za půl hodiny padly čtyři branky

V neděli odpoledne přijelo do Zámrsku "céčko" Chrudimi. Oba týmy ještě tuto sezónu nebodovali a tak chtěli urvat premiérové body. Aktivněji začali chrudimští. Po úvodním tlaku přišla v osmé minutě střela Martina Havránka a hosté vedli. Ten samý hráč mohl o pár minut později přidat další branku. Tentokrát ale brankář Lorenc míč zaklekl. Chrudim nadále kombinovala a dostávala se do přečíslení.

Gól však padl na druhé straně. Po chybě obrany hostí prostřelil Csernyanzský brankáře Kudláčka mezi nohami a bylo vyrovnáno. Chrudim na to zareagovala tlakem, ale po chybě Šprongla šli na jejich bránu hned čtyři protihráči a Bálek dokončil obrat.

 

Po dalším tlaku Chrudimi přišlo o šest minut později vyrovnání. Bureš vystřelil, Lorenc střelu jen vyrazil a po Zrůstově dorážce bylo opět vyrovnáno. Utkání mělo tak mimořádné gólové tempo. Ani ne ve třetině zápasu padl již 4 branky. Krom zranění chrudimského Bureše se do konce poločasu nestalo už nic zajímavého.

Druhý poločas rozuzlení nepřinesl

Po změně stran hosté opět tlačili. V 57. minutě šla Chrudim do vedení, když Radek Meduna přeloboval brankáře Zámrsku. Domácí na to zareagovali otevřením hry a dlouhými balóny se snažili dobýt bránu, kterou strážil Kudláček. Měli řadu standardních situací. Po jedné z nich vyrovnal v třiasedmdesáté minutě svým druhým gólem Bálek.

Chrudim chtěl zápas zvrátit, ale už se jim nedařila kombinace. Byli aktivnější. Jedním z důvodů byla ta skutečnost, že vystřídali na rozdíl od soupeře hned pět hráčů. Hráli však zbytečně tvrdě a během dvou minut dostali dvě žluté karty. Jednu z šancí v samém závěru měl chrudimský Svoboda, ale rána z dálky byla nepřesná. Když v poslední minutě trefil jeho spoluhráč Meduna jen břevno, bylo jasné, že o vítězi rozhodnou pokutové kopy.

Kudláček vychytal Chrudimi bod navíc

Penalty probíhaly celkem jednoznačně. Lukáš Kudláček chytil hned tři penalty a jeho spoluhráči všechny tři proměnili. Bonusový bod si tak odváží chrudimský C-tým.



Ohlasy k zápasu



MFK Chrudim C
Martin Škrha (vedoucí mužstva): Věděli jsme, že nás nečeká lehké utkání. Domácí jsou známí svou důraznou a agresivní hrou. Přesto jsme v prvních 15 minutách dominovali a soupeře zatlačili. Vstřelili i vedoucí gól a zdálo se, že máme utkání pevně v rukou. Bohužel stále děláme naivní a hloupé chyby, které soupeři trestají. Za stavu 3:3 jsme mohli utkání rozhodnout, ale selhali jsme v koncovce. Kaňkou utkání je určitě zranění Bureše, který si bude muset dát na chvíli nucenou pauzu. Hra se stále zlepšuje a první body jsme získali. Je potřeba pokračovat v nastoleném trendu a výsledky se dostaví.



Sestavy


SK Zámrsk
T. Lorenc [-] - A. Csernyanszký [-] (60. P. Kajsrlík [-] ) , R. Peterka [-] , M. Bálek [-] , J. Peška [-] , T. Houžvička [-] , J. Bureš [-] , M. Jiráský [-] , R. Mudrich [-] , R. Matoušek [-] , P. Matoušek [-]

MFK Chrudim C
L. Kudláček [-] - P. Pejcha [-] (87. R. Zjevík [-] ) , D. Zrůst [-] , A. Valenta [-] (76. M. Svoboda [-] ) , L. Pilař [-] (58. J. Pekař [-] ) , R. Meduna [-] , A. Bureš [-] (46. M. Netušil [-] ) , M. Šprongl [-] (58. M. Kulhavý [-] ) , V. Zeman [-] , D. Zelinka [-] , M. Havránek [-]

ŽK: 52. L. Pilař , 82. M. Netušil , 83. D. Zelinka .
Hráči zápasu: M. Bálek .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - BRAUN Martin, SCHMEISER Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.