O. Svatoň 14.
O. Svatoň 26.
L. Brož 33.
O. Svatoň 37. (p.)
A. Machala 54. (p.)
5:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svatoň stihl ještě před poločasem hattrick a podílel se tak debaklu Vysokého Mýta v Libišanech


Branky


14. O. Svatoň , 26. O. Svatoň , 33. L. Brož , 37. O. Svatoň (p.) , 54. A. Machala (p.) - 65. J. Vostrčil
0

Libišany stále nemají v lize přemožitele. Dnes převálcovali rezervu Vysokého Mýta. Již v 37. minutě Svatoň zkompletoval hattrick a Libišany vedli propastným rozdílem čtyř branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Debakl ještě před poločasem

Libišany nevstoupily do zápasu v plné sestavě. Největší hvězda týmu Kaufman je stále v rekonvalescenci a obránce Jan Přikryl užíval dovolené.

Do zápasu lépe vstoupili hosté z Vysokého Mýta. Neproměnili však dvě tutovky. Po úvodním zaváhání se domácí dostali do tempa a to vskutku raketového. Ve 14. a26. minutě prokázal Svatoň svoji orientaci ve vápně a vsítil tak dvě branky. Po půl hodině hry zvýšil na 3:0 Brož, když rozehrával volný trestný kop a se svou příležitostí naložil královsky. Z 30 metrů vymetl šibenici Surmovy brány.

 

Následoval faul na Machalu, který se v pokutovém území Vysokého Mýta krásně individuálně uvolnil a byl sražen k zemi. Penaltu kopal Svatoň a hattrick byl na světě.

V druhém poločase se utkání už jen dohrávalo.

Deset minut po přestávce je znovu ve vápně soupeře sražen Machala a rozhodčí Zita píská další penaltu. Té se tentokrát ujal sám postižený. Útočník domácích se nemýlil a Libišany vedly o pět branek.

Vývoj zápasu první tým tabulky uspal a hráči Libišan polevili. Domácí ve středu hřiště propadali a dovolili tak přečíslení. Josef Vostrčil zaznamenal čestný zásah čestný zásah.

 

V závěru domácí nechali zachytat i druhého brankáře Michala Rybku a utkání v klidu dohráli. Dle jejich webových stránek zaznamenali 61. domácí výhru v řadě.



Ohlasy k zápasu


FC Libišany
Jan Zadrobílek (trenér FC Libišany): Začátek z naší strany nebyl vůbec dobrej, hosté mohli vést klidně 2:0. Podržel nás gólman, poté jsme se dostali do hry a začali střílet branky. Druhý poločas byl z naší strany špatnej, odflákli jsme to.




Sestavy


FC Libišany
D. Šimon [-] (84. M. Rybka [-] ) - V. Strnad [-] , P. Vích [-] , T. Kučera [-] - P. Kuric [-] , J. Vydarený [-] , R. Horyna [-] , M. Hron [-] , L. Brož [-] - A. Machala [-] , O. Svatoň [-] (66. J. Ringel [-] )

SK Vysoké Mýto B
J. Surma [-] - J. Doležal [-] (71. J. Richter [-] ) , M. Krýda [-] , D. Fišer [-] , M. Fišer [-] , J. Vostrčil [-] - M. Chadima [-] , A. Svoboda [-] (50. P. Koblížek [-] ) , M. Krátký [-] , F. Lebeda [-] , M. Dvořák [-] -

ŽK: 71. A. Machala - 25. J. Vostrčil , 36. J. Surma , 73. M. Dvořák , 86. F. Lebeda , 90. M. Krýda .
Hráči zápasu: O. Svatoň - J. Vostrčil .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zita Miloslav - ČECH Karel, SUCHOMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.