Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Ústí nad Orlicí deklasovala Pardubičky


Branky


0

Ústecké béčko je nyní ve velké formě. Poradilo si s dalším účastníkem loňského krajského přeboru. Po skvělém výkonu proti Pardubičkám poskočilo na čtvrté místo I. A třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po řadě neproměněných šancí poslal Ústí do vedení Rejda

Od samého začátku předvádělo Ústí pohlednou kopanou.  Domácí pořádali jeden nájezd na bránu Pardubiček za druhým. Hlavním strůjcem útoků byl Richard Ráb. Ve třetí minutě právě jeho vyslal Langer a autor letošních sedmi ligových branek brankáře Zahradníka nepřekonal. O tři minuty později přihrál Rábovi Motl a Zahradník byl znovu úspěšný. Ve třinácté minutě dobře vykopl brankář Ústí Truhlář na Rába a ten třetí vyloženou šanci nevyužil.  Neuspěla ani střela Langera.

 

 V třiadvacáté minutě přihrává Rejda Rábovi a ústecký kanonýr střílí nad. O dvě minuty později se domácí konečně dočkali. Po přihrávce Šebrleho překonal brankáře Zahradníka Rejda. Autor úvodní branky musel v zápětí pro zranění střídat a nahradil ho Fikejz.  Domácí se do vážnější šance dostali až v závěru. Mráz měl možnost volného přímého kopu, ale úspěšný nebyl.

V druhé části hry se domácí rozestříleli

Po přestávce pokračovala hra v podobném duchu. Ústí Pardubičky jednoznačně přehrávalo. V 53. si vyměnil Kopecký míč s Rábem a ideálně našel před brankou Sloupenského, který zvýšil na 2:0. Za dvě minuty mohl autor druhé branky přidat další zásek, ale po samostatném úniku střílel nad.  Za deset minut se výše zmíněný dostal do další šance po přihrávce Rába.

 

V 71. minutě byl faulován Ráb a rozhodčí odpískal přímý kop. Ten šel kopat Patrik Langer a míč zatočil kolem zdi do šibenice. Dvě minuty před koncem skvěle hrající Ráb přihrál Matoušovi Kopeckému, který zvýšil na 4:0. O minutu později po faulu před bránou domácích byl odpískán přímý kop a Ondřej Mráz vstřelil pro Pardubičky čestný gól.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
Jan Skácel: Po takto výborném výkonu se béčko dostalo už na 4. místo průběžné tabulky krajské I.A třídy. V příštím kole nastoupí náš tým k těžkému utkání v Luži. Hraje se v neděli 11.10. od 13.30 hod.




Sestavy


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí B
J. Truhlář [-] - L. Bárta [-] , M. Šebrle [-] , M. Falta [-] , J. Kaláb [-] - M. Kopecký [-] , P. Motl [-] , S. Rejda [-] (39. M. Fikejz [-] ) , P. Langer [-] (77. J. Repa [-] ) - A. Sloupenský [-] (79. P. Grunta [-] ) , R. Ráb [-] -

SK Pardubičky
P. Zahradník [-] - J. Hrebenar [-] (75. D. Martan [-] ) , I. Seemann [-] (46. J. Kopp [-] ) , P. Prokůpek [-] - L. Svoboda [-] , M. Svoboda [-] , O. Mráz [-] , R. Froš [-] - F. Krejčí [-] , T. Mrázek [-] (34. D. Semínko [-] ) - P. Vltavský [-] (46. Š. Strouhal [-] )

ŽK: 56. R. Froš .
Hráči zápasu: R. Ráb - P. Zahradník .
Místo: Tráva. Rozhodčí: Horníček Evžen - JAČISKO Jakub, DEPEŠ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.