Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Načešice doma převálcovaly chrudimské céčko


Branky


0

V sobotu se v Načešicích odehrálo téměř malé derby. Přijel tam totiž tým z nedalekého okresního města, Chrudim. Mladící však na připravený domácí tým nestačil a prohrál vysoko 4:1. Dvěma gólovými příspěvky se na tomto martyriu podílel David Svoboda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po bezzubém začátku ovládly první poločas Načašice

Do Načešic to měli chrudimští fotbalisté i diváci blízko, a tak stovka diváků mohla spatřit „malé derby“. Prvních dvacet minut ovšem nebylo moc na co koukat. Oba celky hrály opatrně a nikdo se do větších šancí nepouštěl.

 

Po dvaceti minutách hry se otěží zápasu ujaly Načešice a začali na hráče Chrudimi tlačit. Vytvořili si během pár minut několik šancí. Z jedné z nich se ve 24. minutě prosadil Chmelík, když po rohovém kopu hlavičkoval do brány, kterou střežil Kudláček. Poté měl velkou možnosti zvýšit skóre Dominik Levinský. Co se nepodařilo jemu, se o pár minut později povedlo Davidu Svobodovi po přihrávce Filipa Jiráska. Do konce poločasu se hrálo téměř na jedné polovině hřiště, Chrudim si žádnou větší příležitost nevytvořila.

Domácí ve druhé půli převahu potvrdili

Po přestávce nevyužil svou další šanci Dominik Levinský. Chrudim na to reagovala aktivní hrou. Domácí polevili a chrudimští je dostali pod tlak. Ten vyvrcholil v 60. minutě obrovskou šancí Havránka. Šance Chrudimi uťal v 72. minutě Filip Jirásek.

 

Čtyři minuty před koncem připravil Gajdošíka o vychytanou nulu Milan Svoboda. O dvě minuty později pečetil na konečných 4:1 svou druhou brankou na konečných 4:1 jeho jmenovec David. V souboji týmů z chvostu ligy jednoznačně zvítězil celek TJ Mezilesí Načešice.



Ohlasy k zápasu


TJ Mezilesí Načešice
Rostislav Kučera (trenér): Z mého pohledu zasloužené vítězství,bylo vidět,že kluci chtěli to dnešní vítězství konečně urvat,na hřišti jsme nepůsobili odevzdaně a disciplinovaným výkonem ve všech řadách jsme si došli konečně pro tři body..Dnes bych vyzvedl výkon nestárnoucího Jirky Petříka,který přinesl klid do naší obrany a konečně David Svoboda odvedl,to co bych očekával.Na druhou stranu mě mrzí,že jsme vlastní lajdáckostí přišli v závěru o nulu.Příští týden nás čeká těžká písemka v Horním Jelení,ale pokud navážeme na dnešní výkon,tak bychom nechtěli odjíždět s prázdnou.

MFK Chrudim C
Martin Škrha (vedoucí mužstva): Domácí nás předčili ve všech směrech. Nám nevyhovoval špatný terén, ale schovávat se za to nechceme. Máme před sebou ještě hodně zápasů a tak musíme být stále trpělivý. Někteří hráči se již herně zlepšují a to je pro nás pozitvní. Gratuluji domácím ke zisku tří bodů.



Sestavy


TJ Mezilesí Načešice
P. Gajdošík [-] - M. Chmelík [-] , A. Jirásek [-] , M. Dobrovolný [-] , J. Petřík [-] (58. M. Svoboda [-] ) - D. Levínský [-] , D. Svoboda [-] (89. R. Chmelík [-] ) , D. Jirásek [-] , V. Mládek [-] - F. Jirásek [-] (82. K. Branostein [-] ) - F. Bříza [-]

MFK Chrudim C
L. Kudláček [-] - D. Zrůst [-] , M. Holub [-] , F. Holík [-] (65. L. Pilař [-] ) , P. Kratochvíl [-] , M. Havránek [-] (59. A. Bureš [-] ) , M. Šprongl [-] , O. Dušek [-] (65. J. Pekař [-] ) , M. Netušil [-] (46. M. Svoboda [-] ) , J. Jindrák [-] , T. Mervart [-]

ŽK: 43. M. Dobrovolný , 52. D. Svoboda - 41. M. Netušil , 63. O. Dušek , 80. J. Jindrák .
Hráči zápasu: D. Svoboda - M. Svoboda .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jačisko Jakub - LUKES Zdeněk, KOTYZA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.