2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libišany poprvé prohrály. Padly v Dolním Újezdě


Branky


0

Na to, že Libišany ztrácí formu, upozorňoval jejich trenér Zadrobílek již v pár posledních rozhovorech. To, ale že padne v Dolním Újezdě, čekal málokdo. Každá šňůra, ale musí někde skončit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v poločase Dolní Újezd vedl

Libišany přijely do Dolního Újezda opět oslabeny. Chyběla jim jejich největší hvězda Kaufman a Přikryl. Oba hráči nehráli pro zranění. Hosté pokračovali ve výkonnostním propadu z posledních zápasů a v prvním poločase toho mnoho nepředvedli.

 

V závěru navíc poslal Sokol Dolní Újezd do vedení záložník Pavel Fulík.

První letošní porážka Libišan dokonána

Trenér Libišan, Jan Zadrobílek, reagoval na stav zápasi výměnou Svatoně za mladíka Pekáče. K němu šel nahoru Brož a jejich hra se oživila. V 53. minutě zahrál hráč Sokola ve vlastním pokutovém území rukou a rozhodčí neváhal a odpískal pokutový kop. Ten šel kopat Tomáš Kučera a s přehledem vyrovnal na 1:1.

 

Následovaly dvě tutovky Dolního Újezda, které zlikvidoval skvěle chytající Šimon. V třiasedmdesáté minutě chyboval obránce Libišan a kiks potrestal Martin Novák.  Následoval veliký tlak hostů, který však ovoce nepřinesl. Hráči Libišan se nepřenesli přes křeč a poprvé v této sezóně poznali trpkost porážky.



Ohlasy k zápasu



FC Libišany
Domácím gratulujeme ke 3 bodům. První prohra v A třídě je naprosto logickým výsledkem naší špatné hry, podrážděnosti a neplněním úkolů, které hráči na hřišti mají. Vše si probereme za zavřenými dveřmi, ale jisté je jedno - pokud se neprobudíme, tak v Hradišti a následně pak doma s Litomyšlí to nebude jen prohra, ale třeba už i výprask.Nejenom, že nedokážeme dát gól, ale i směrem dozadu je to jako by se hráči viděli poprvé v životě. Pomohla by nám zimní pauza, ale do té ještě zbývá 5 zápasů. Takže teprve nyní se ukáže, jaké charisma náš tým má a jestli máme koule se s tím poprat.:



Sestavy


TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - J. Pešina [-] , P. Frank [-] , J. Částek [-] , J. Vomáčka [-] - R. Kroulík [-] , I. Holec [-] (77. J. Chadima [-] ) , M. Brůna [-] , P. Fulík [-] (84. M. Vyhnánek [-] ) - M. Frňka [-] (89. M. Vaňous [-] ) , D. Kabrhel [-] (56. M. Novák [-] )

FC Libišany
D. Šimon [-] - D. Klement [-] , V. Strnad [-] , P. Vích [-] , T. Kučera [-] - A. Machala [-] , L. Brož [-] , M. Hron [-] , R. Horyna [-] - J. Vydarený [-] , O. Svatoň [-] (46. D. Pekáč [-] )

ŽK: 45. T. Kučera , 88. P. Vích .
Hráči zápasu: M. Novák - T. Kučera .
Místo: tráva. Počet diváků: 200. Rozhodčí: Ujec Jiří - SMITKA Michal, HALDA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.