1:6
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libišany už v poločase rozdrtili Staré Hradiště


Branky


37. P. Shejbal - 23. J. Kaufman (p.) , 35. J. Vydarený , 39. A. Machala , 42. L. Brož , 51. L. Brož , 80. P. Kuric
0

Libišany své zaváhání z minulého kola dostatečně napravili. Starému Hradišti vstřelili šest branek, z toho už čtyři v prvním poločase. Staré Hradiště dokázalo vzdorovat zhruba třetinu zápasu. Pak už byl na hřišti pouze jeden tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se rozhodl již v prvním poločase

Do Starého Hradiště přijely silné Libišany a již od prvních minut bylo jasné, kdo má převahu. Libišany byly více na míči. Staré Hradiště s respektem soupeři bránilo a využívalo brejků. Utkání bylo relativně vyrovnané do 23. minuty, kdy byl skluzem sražen k zemi hráč Libišan v pokutovém území a rozhodčí pískl pokutový kop. Toho se ujal po zranění navrátivší se Jiří Kaufman a s přehledem vstřelil první branku zápasu. Druhý gól Libišan přidal Vydarený

Po kombinaci Starého Hradiště se dostal Petr Shejbal na malé brankoviště a křižnou ranou k tyči snížil na 2:1.

Po snížení to vypadalo, že by Staré Hradiště mohlo s vývojem zápasu ještě něco udělat. Udělali však chybu při vlastním rohovém kopu. Po odraženém míči se dostali hosté do brejku, který využil Adam Machala.

 

Po krásně zahraném trestném kopu obrana sice centr zblokovala, ale z dorážky přidal čtvrtý gól Lukáš Brož.

V druhém poločase přidali hosté další dvě branky a zápas si pohlídali

V druhém poločase Libišany mírně polevily a Staré Hradiště se dostalo do brejků, které nedokázalo zhodnotit. Libišany byly ale stále více na míči. V 51. minutě vstřelil levou nohou ránu z 25 metrů Lukáš Brož svou druhou branku v zápase.

 

Libišany s náskokem hráli v pohodě, Staré Hradiště se sice dostalo do pár šancí, ale žádná vážněji neohrozila soupeře. Utkání se už spíše jen dohrávalo. Deset minut před koncem si se spoluhráčem narazil Petr Kuric a přidal šestou branku svého mužstva.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Staré Hradiště
Jaroslav Mudroch (trenér Starého Hradiště): Libišany zaslouženě vyhráli. Byli lepší na míči, byli rychlejší.

FC Libišany
Jan Zadrobílek (trenér Libišan): Po dlouhé době jsme se vrátili k tomu, co hrajeme a podali jsme kvalitní výkon. Kontrolovali jsme hru. Jednoznačně jsme domácí přehráli a myslím, že výsledek je ještě pro ně milosrdný.



Sestavy


TJ Sokol Staré Hradiště
M. Češka [-] - J. Pitterle [-] , T. Lipavský [-] , P. Hýsek [-] , P. Němec [-] - A. Kučera [-] , P. Lexman [-] , J. Šibrava [-] (46. J. Šlégr [-] ) - D. Götz [-] , R. Klouda [-] , P. Shejbal [-] (69. L. Kudyn [-] ) -

FC Libišany
D. Šimon [-] - V. Strnad [-] (73. P. Vích [-] ) , D. Klement [-] , M. Hron [-] , T. Kučera [-] - M. Vodička [-] , A. Machala [-] (64. P. Kuric [-] ) , J. Vydarený [-] , R. Horyna [-] - J. Kaufman [-] , L. Brož [-]

ŽK: 11. R. Klouda , 22. T. Lipavský , 31. M. Češka , 53. D. Götz , 66. J. Šlégr - 1. A. Machala , 71. D. Klement , 75. J. Kaufman .
Místo: tráva. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Suchomel Karel - VOLNÝ Bohuslav, TROCHA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.