1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby úspěšnější Dolní Újezd


Branky


0

Do Litomyšle v sobotu dorazil tým z nedalekého Dolního Újezda. Litomyšl potřebovala dostat dvě branky, aby začala hrát. Snažení v druhé části zápasu jí ale už nepomohlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brůna poslal Dolní Újezd do vedení

Do blízké Litomyšle dorazil Dolní Újezd dobře připravený a od úvodních minut měl více ze hry. Do soubojů chodili hráči hostí s větším nasazením, byli pohyblivější. Naopak domácí hráli svázaně. Hra se projevila i na skóre. Ve třicáté druhé minutě kopal Dolní Újezd rohový kop. Domácí hráč špatně odehrál hlavičkou. Krátký zásah hlavou letěl přímo k Martinu Brůnovi, který byl ještě ve vápně a zaváhání využil.

Litomyšl ve druhém poločase aktivnější, vyrovnat se ji však nepodařilo

Hned na začátku druhého poločasu přidal Sokol Dolní Újezd druhou branku.  Do dvoubrankového vedení poslal hosty Jakub Pešina. Domácí vytušili, že už není na co čekat a začali hrát aktivně a jakoby se probudili. S nasazením bojovali, měli celou řadu šancí. Jen samotný Severa nedal tři vyložené šance, dokonce jednou sám ve vápně překopl bránu soupeře.

 

Snížení se nakonec dočkali. V 75. minutě vstřelil gól Jan Štoudek. Po rohu se nejlépe zorientoval ve skrumáži a z otočky skóroval. Na víc se však již domácí na víc nezmohli.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Litomyšl
Pavel Švec (trenér Litomyšle): Je to zklamání. Kluci hráli špatně. Soupeř byl na nás dobře připravený a s větší touhou po vítězství nás přehrál. Pochválil bych soupeře. K derby přistoupil tak, jak se má. Nasazení, bojovnost, větší touha po vítězství...




Sestavy


TJ Jiskra Litomyšl
M. Malý [-] - J. Hašek [-] , J. Štoudek [-] , M. Vomočil [-] , P. Urban [-] - J. Paclík [-] , M. Sršeň [-] , P. Kundera [-] , L. Severa [-] - M. Padělek [-] (70. J. Zeman [-] ) , V. Kristek [-] -

TJ Sokol Dolní Újezd
M. Janecký [-] - J. Pešina [-] , P. Frank [-] , J. Částek [-] , J. Vomáčka [-] - M. Brůna [-] , R. Kroulík [-] , P. Fulík [-] - M. Frňka [-] (90. M. Novák [-] ) , I. Holec [-] - J. Čejka [-]

ŽK: 62. M. Sršeň , 89. J. Hašek , 90. V. Kristek - 78. M. Frňka , 92. M. Novák .
Hráči zápasu: J. Štoudek - J. Pešina .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Komínek Lukáš - JAČISKO Jakub, JELÍNEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.