1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:15

10.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankovém zápase vyhrála Chrudim na penalty


Branky


0

V zápase chrudimského „céčka“ proti Heřmanově Městci se diváci branky nedočkali. Chrudim nedokázala využít přesilovku, když od 67. minuty hráli po vyloučení Čápa proti deseti hráčům Heřmanova Městce. O vítězství rozhodly až penalty, v nichž byli domácí úspěšnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Nedělní odpoledne na chrudimském fotbalovém hřišti nabídlo derby. Do města totiž orlice přijel tým z blízkého Heřmanova Městce. Aktivněji začali hosté. Hned ze začátku zápasu si vytvořili tři brankové situace. Brankář Kudláček byl však úspěšný. Po dvaceti minutých se chrudimští osmělili a ze hry začali mít více oni. Také oni se brankově neprosadili. Následovala střela Jindráka, která se odrazila od obou dvou tyčí. První poločas tak skončil bez branek.

Druhý také ne

Po výměně stran měli převahu domácí. Dvě velké šance měl Kratochvíl, ale ani jedna neskončila gólem. V 67. minutě dostal Čáp druhou už žlutou kartu za nesportovní chování a chrudimští mladíci si mohli vyzkoušet přesilovou hru, avšak kombinace se jim příliš nedařila a hrálo se tak ve středu hřiště. Přestože byli více na míči, nepodařilo se jim vytvořit si větší šanci. Utkání skončilo bez branek a musely tak následovat pokutové kopy.

Chrudim proměnila všechny penalty a získala bod navíc

V pokutových kopech byli úspěšnější fotbalisté Chrudimi. Proměnili všechny penalty a Lukáš Kudláček dokázal jednu penaltu chytit a jedna střela Heřmanova Městce letěla nad bránu. Bonusový bod tak získal chrudimský C-tým.



Ohlasy k zápasu


MFK Chrudim C
Martin Škrha (vedoucí mužstva): Hráli jsme okresní derby. Prvních dvacet minut patřilo hostům, kde nás podržel brankář Kudláček. Po dvaceti minutách jsme začali soupeře přehrávat a vytvářet si i šance. Po vyloučení Čápa ve druhém poločase jsme měli i přesilovku, ale ani tu jsme nedokázali přetavit ve výhru. Pokud nedáme gól, nemůžeme zvítězit. Musíme zapracovat na koncovce, protože co nedáme za šance je trestuhodné. Kdybychom dneska proměnili jen 20% šancí, mohli jsme se radovat z výhry. Na kdyby, se ale nehraje a tak musíme pokračovat dál.




Sestavy


MFK Chrudim C
L. Kudláček [-] - F. Holeček [-] , D. Zrůst [-] , A. Valenta [-] (81. P. Pejcha [-] ) , T. Mervart [-] , P. Kratochvíl [-] (74. M. Havránek [-] ) , J. Andrle [-] , J. Jindrák [-] (85. L. Pilař [-] ) , O. Dušek [-] , M. Sršeň [-] , M. Netušil [-] (64. M. Svoboda [-] )

FK Jiskra Heřmanův Městec
D. Palonci [-] - M. Straka [-] , M. Tiler [-] , T. Vojtěch [-] , D. Čáp [-] - S. Mach [-] , T. Tlapák [-] (67. T. Zrůst [-] ) , D. Jablečník [-] , J. Hlaváč [-] - T. Dostál [-] (61. D. Večeřa [-] ) , D. Salfický [-]

ŽK: 36. M. Netušil - 15. D. Čáp . ČK: 67. D. Čáp .
Hráči zápasu: L. Kudláček - M. Straka .
Místo: UMT. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Štěrba Jaroslav - HOŘÍNEK Lukáš, KUNC František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.