2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Liberecký | Jablonec nad Nisou | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plavy B opět bez bodů


Branky


0

V 8. kole III. třídy hostila aktuálně první Nová Ves Plavy B. Nová Ves potvrdila roli favorita a s přehledem zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka rozhodla

Domácí do zápasu vstoupili velice aktivně a brzy se mohli radovat z vedoucí branky. Ta přišla v 7. minutě po pokusu Jantsche, který poslal svůj tým do vedení. Hosté se po brance dokázali oklepat a snažili se být aktivní, ale skvělá defenzíva Nové Vsi jim toho příliš nedovolila. Naopak v 26. minutě přišla druhá branka zápasu, kterou měl na svědomí Kohout a navýšil tak vedení Nové Vsi na 2:0. Do poločasu už domácí dokázali udržet dvoubrankové vedení a mohli se těšit na druhý poločas.

Poklidný průběh druhého poločasu

Druhý poločas opět vyzněl lépe spíše pro domácí, kteří poctivě bránili a Plavy se marně pokoušeli dobýt Novoveskou pevnost. Domácí Nová Ves svoje dvoubrankové vedení udrželo až do konce a žádný z týmu již branku nevstřelil. Utkání odpískal zkušený sudí Kafka.



Ohlasy k zápasu


TJ VESKO Nová Ves n.N.
Ladislav Horák (hráč): Podařilo se nám zvítězit, což je skvělé a zatím celou uplynulou sezonu hodnotím velice pozitivně.




Sestavy


TJ VESKO Nová Ves n.N.
R. Bednář [-] - O. Svárovský [-] , F. Peroutka [-] , L. Nyč [-] (89. A. Horčička [-] ) , L. Šilhán [-] - D. Nič [-] , L. Linka [-] (71. L. Halama [-] ) , P. Jantsch [-] , L. Halama [-] - M. Vít [-] (86. Z. Pavlata [-] ) , J. Kohout [-] -

Plavy B
J. Kouřil [-] - O. Jandura [-] , L. Fojtík [-] , G. Harik [-] (87. J. Jelinek [-] ) , D. Soukup [-] , P. Lubas [-] , R. Ďurek [-] (46. R. Gallyas [-] ) , M. Vondra [-] , V. Horák [-] , J. Wild [-] , R. Matoušek [-]

ŽK: 82. L. Halama - 66. L. Fojtík , 80. O. Jandura .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kafka František - LINHART Petr, LUPA Julius.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.