Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubá se snažila doma vyhrát, ale hosté z Dubice tvoří vítěznou šňůru zápasů...


Branky


0

Z minulého kola, kdy domácí z Dubé brali bod a hosté z Dubice tři body, se chtěli oba dva celky radovat z výhry. Ve třetím kole se tedy schyluje k zajímavé bitvě, kde o góly nebude nouze...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dubá vlétla do utkání

Domácí vstoupili do poločasu pravou a hráče z Dubice trápili důraznou hrou. Ta ale poněkud opadla, po krásné akci, kdy si narazili dva hráči hostujícího celku a střelec branky Pavel Vodrážka dokázal uklidit míč do sítě a poslal hosty do vedení 1:0. Slavoj Dubá i díky chybě hostujícího stopera, ale dokázala o pár minut později vyrovnat zásluhou útočníka Wágenknechta, který ovšem před koncem poločasu dostal červenou kartu za nesportovní chování a zápas tak musel předčasně opustit. Střelec první branky nakonec dal i branku druhou a do šaten se tak šlo za stavu 2:1 pro hostující družsvo z jihu České Lípy. 

Hosté převzali otěže a zbytek utkání si pohlídali

Ve druhém poločase jsme měli možnost shlédnout dominanci hostujících hráču, kteří i přes snahu domácích vybojovat nějaký ten bod, hráče z Dubé k ničemu nepustili. V 58 minutě se prosadil Jakub Dutka. Za stavu 3:1 pro Dubici vše nasvědčovalo tomu, že si hosté zápas pohlídají a nedovolí domácím vytvořit větší potíže. Na konečných 4:1 vstřelil do sítě Miloš Ráliš, útočník a kapitán vítězného týmu. Po zbytek zápau již hosté domácí k ničemu nepustili a na stadionu v dubé tak berou plný počet.



Ohlasy k zápasu



TJ Spartak Dubice
Zdeněk Pětioký (trenér): Ze začátku Dubá hrozila svou klasickou, tedy důraznou hrou, která ovšem po našem prvním gólu opadla a my jsme se tak mohli věnovat své hře. Zápas byl po většinu utkání v naší režii i díky povedenému střídání, které nám zachovalo tempo a úroveň předvedené hry.



Sestavy


TJ Slavoj Dubá
T. Dvořák [-] - M. Lodinský [-] , J. Sloup [-] (62. F. Franěk [-] ) , J. Dvořák [-] , J. Fliegel [-] (68. L. Drunecký [-] ) - M. Soukup [-] , J. Kamarád [-] , M. Heptner [-] - L. Wágenknecht [-] , F. Porsch [-] - T. Sobotka [-] (35. L. Šíma [-] )

TJ Spartak Dubice
D. Fiala [-] - P. Škach [-] , P. Székely [-] , R. Patka [-] , J. Dutka [-] - P. Podrazil [-] , P. Vodrážka [-] , T. Třešňák [-] , T. Hájek [-] (64. A. Gorol [-] ) - I. Kovachki [-] (72. D. Kulha [-] ) , M. Ráliš [-]

ŽK: 78. F. Porsch , 78. L. Šíma , 82. M. Lodinský - 3. D. Fiala , 12. J. Dutka . ČK: 41. L. Wágenknecht .
Hráči zápasu: J. Dutka , T. Třešňák , P. Vodrážka .
Místo: Dubá. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Král Jaroslav - ŘEZÁČ Josef, TÁBORSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.