4:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 10:30

3.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalice doma získala plný počet bodů, pomohlo i vyloučení na straně hostů


Branky


40. Z. Aust , 44. J. Jehlička , 64. Z. Aust , 84. O. Hledík - 45. R. Slipčenko (p.) , 58. R. Slipčenko
0

Z kraje sezóny se na hřišti ve Skalici potkali dvě ambiciózní mužstva, od kterých se čekalo spousty branek. Hosté ze Sosnové minulý zápas remizovali a do Skalice přijeli s tím, že se o body rozhodně dělit nechtějí a rádi by si domů odvezli alespoň bod. Domácí ale byli proti...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra, než přišlo vyloučení na straně hostů

Zápas začal dle očekávání. Mužstva nastoupila prakticky v plné sestavě a proto jsme na hřišti měli možnost vidět výkony nejen na hranici fyzických sil. To se týká především Sparty, která od 33 minuty první půle musela hrát bez vyoučeného, hrajícího trenéra Milana Slipčenka, který za nedisciplinovanost dostal druhou žlutou, tedy posléze červenou a ze hřiště musel zamířit přímo do sprch. Skalice se poté ujala kormidla a deficit hráče na protější straně byl znát, byť se hosté snažili svého vyloučeného hráče, především zarpurtilou a bojovnou hrou, nahradit. Necelých 5 minut do konce půle ovšem ze strany domácích padli 2 branky a zdálo se, že do šatny týmy půjdou s naprosto rozdílnými myšlenkami, ovšem v poslední minutě Sosnová alespoň snížila na 2:1. Což do druhé půle vypadalo mnohem nadějněji. 

Hosté nic nevzdali, body to ovšem nepřineslo

Druhá půle začla stejně energicky jako první. Bratr vyloučeného, Robert Slipčenko, dokázal srovnat stav utkání a to i přes početní nevýhodu oproti domácím. Jenže ve 64 minutě domácí střelec Zdeněk Aust opět přelil misku vah na svou stranu, když dokázal vsítit gól, který poslal Skalici do těsného vedení. Druhá půle celkově nabídla fantastický zápal pro hru. Hráči předváděli výkony na hranicích svýj fyzických sil. Především hosté dokázali svou perfektní kondicí alespoň z části nahradit jedenáctého hráče, bez kterého hráli téměř 60 minut zápasu. Před koncem utkání ještě pojistil výhru domácích Ondřej Hledík a SK Skalice tak poprvé v sezóně bere 3 body.



Ohlasy k zápasu



Sparta Sosnová
Milan Slipčenko (Hrající trenér): Ve 33 minutě jsem se nechal vyloučit a to zásadně ovlivnilo průběh utkání. Přeci jen hrát o deseti celých 60 minut není snadné. I přes to musím složit poklonu spoluhráčům, jakým způsobem mě dokázali na hřišti nahradit. Za to jak kluci makali a jakým stylem zápas odjezdili, musím smeknout, poděkovat a zároveň se omluvit za to, že jsem je na hřišti oslabil. Z naší strany i přes prohru jsme předvedli kvalitní výkon.



Sestavy


SK Skalice u České Lípy B
R. German [-] - J. Loffelmann [-] - M. Lebruška [-] , K. Mráka [-] , O. Hledík [-] , V. Šíma [-] - J. Jehlička [-] (46. V. Daniel [-] ) , Z. Aust [-] - V. Šlajs [-] , L. Křenek [-] , T. Pollach [-]

Sparta Sosnová
K. Kožený [-] - M. Hapiák [-] , J. Poláček [-] , J. Vokoun [-] , Z. Sameš [-] - M. Bango [-] , M. Slipčenko [-] , T. Hamata [-] - P. Doseděl [-] , R. Slipčenko [-] , F. Ondřejka [-] (69. J. Růžička [-] )

ŽK: 28. V. Šíma , 39. M. Lebruška , 49. T. Pollach , 80. J. Loffelmann - 16. M. Slipčenko , 64. J. Vokoun . ČK: 33. M. Slipčenko .
Hráči zápasu: Z. Aust - M. Hapiák , P. Doseděl .
Místo: Skalice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Král Jaroslav - KLIMT Pavel, VOLF Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.