0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žandov veze domů tři body, těsně porazil Horní Polici


Branky


0

Z kraje sezóny se chce každý předvést a získat co největší počet bodů. Přesně s tímhle přijel Žandov k domácím do H. Police kde bylo vše nachystané na místní derby. Domácí ovšem museli zabrat, neboť ještě nezískali ani bod...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro domácí

Police hrála doma a tak chtěla z utkání uhrát co nejlepší výsledek. Snaha bodovat se výrazně promítla na výkonu první půly kde domácí hráli lepší, ovšem nikoli efektivnější hru, než hosté. Hosté ze Žandova nabídli po dvou individuálních chybách v obraně obrovské šance pro Polici. Ta bohužel v obou případech selhala a útočníci se nedokázali prosadit, byť šli sami na branku, na kterou ovšem nemířili přesně. Police měla celkově více ze hry. Náznaky hrozby ze strany Žandova byly v podobě standartních situací, které ovšem postrádaly větší štěští a lepší koncovku. Do šaten se šlo za smírného stavu 0:0.

 

 

 

Zvednutí Žandova, těsná výhra pro hosty

Druhá půle už nebyla stejná co se výkonů, především hostů, týče. Hostující celek ze Žadnova začal pomalu, ale jistě útočit. Většinu utkání jsme bohužel nemohli holdovat gólovým nadílkám, ovšem ke konci utkání jsme se přeci jen gólu dočkali. V 87. minutě se po umístěném centru dokázal prosadit Ondřej Džudža, který prakticky do prázdné brány skóroval a strhl vítěztví na stranu hostů. Police nic nevzdala a ihned po obdržené brance se vrhla do útoku, kde dokonce i zahrozila stoprocentní šancí, kdy domácí hráč po rohovém kopu dostal míč na huď, od které se míč smolně odrazil přímo do náruče golmana Košťála, který zákrokem jen podtrhl svůj vydařený výkon. Po výkopu golmana rozhodčí, v zápase velmi kvalitní, ukončil utkání, které zprvu vypadalo na utkání remízové, ovšem hostující celek ze Žandova bral nejtěsnější možnou výhru.



Sestavy


TJ Sokol Horní Police
J. Vosecký [-] - M. Vágner [-] , R. Kubaš [-] , T. Diart [-] , J. Jánský [-] (75. D. Kalina [-] ) - L. Šamša [-] (18. M. Bizoň [-] ) , P. Heřmánek [-] (67. M. Bizoň [-] ) , K. Vodný [-] , J. Kodeš [-] - D. Kalina [-] , T. Benda [-]

TJ Spartak ČKD Žandov
O. Košťák [-] - J. Jánošík [-] (38. T. Miko [-] ) , O. Džudža [-] , J. Semerád [-] , L. Vaníček [-] , T. Matějček [-] (58. J. Štěpánek [-] ) , P. Boháč [-] , P. Štrupl [-] , M. Šlechta [-] , O. Mládek [-] , T. Vaníček [-] (84. V. Pluhař [-] )

ŽK: 70. T. Diart , 80. T. Benda - 13. J. Jánošík , 85. O. Mládek .
Hráči zápasu: O. Košťák .
Místo: H.Police. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Marek Miloš - ŠPÁTA Vladimír, JÁNSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.