3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubice stále stoprocentní, oba celky zahrály pohledný fotbal


Branky


0

Béčko Skalice se přijelo na jih České Lípy poprat o nějaké ty body. Nezahráli špatně, naopak spolu s Dubicí odehráli pěkný fotbal, na kterém si fotbalový fanoušek rozhodně musel smlsnout. Veškeré body ze zápasu ale berou domácí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvalitní výkon z obou stran

První půle začala v 17:00, což pro hráče znamenalo nastoupit v tropickém vedru, které sužovalo nejen Českolipsý okres. I přes to se s tím hráči vypořádali na výbornou a předvedli hru, kvůli které diváci chodí na zápas. Pohledná, dynamická a téměř vyrovnaná hra bavila diváky po celý poločas. Produkce le byla nakloněná na stranu domácích. Už v 5. minutě zápasu se prosadil domácí záložník Pavel Vodrážka, díky kterému byli borci z Dubice, již od úvodu utkání, blíže k bodům. Ještě blíže byli ve 35. minutě kdy skóre zvyšoval Anton Gorol, který v 17. minutě střídal za pravděpodobně zraněného Patku, od kterého setrvání v zápase nebylo nadále možné. Do šatny tedy za stavu 2:0.

Úpadek hry nejen z důvodu tropického horka

Vzhledem k snad ještě většímu horku, než hráče potkalo za poločasu prvního, bylo udržení stejného tempa do druhé půly hry, nepravděpodobné. I proto se zápas spíše dohrával. I tak ale mužstvo ze Skalice nic nevzdalo a o přijatelný výsledek se ještě zkusilo poprat. Na 2:1 dokázal snížit v 66. minutě hostující útočník Václav Šíma. Nutno podotknout, že v tomto poločase byli lepší spíše hosté. Jenže dvě minuty před koncem základní hrací doby pojistil výhru kapitán Dubice Miloš Ráliš a Dubice si utkání už pohlídala až do konce. V prodloužení ještě rozhodčí vykartoval útočníka Zdeňka Austa, který neudržel nervy na uzdě a poprávu mířil do šaten. Jeho karta už na zápas vliv neměla a domácí i tentokrá berou plný počet bodů za výsledek 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Dubice
Jiří Jelínek (Hlavní pořadatel): „O skóre jsme byli druzí, jenže teď jsme po třetím kole s plným počtem první i co se skóre týče. Chceme soutěž vyhrát. Už jsme sice dvakrát soutěž vyhráli, jenže s jistých důvodů jsme postup odmítli. Samozřejmě chceme vyhrát i letos, ale jestli zase neodmítneme postup? Uvidíme co bude na jaře.“




Sestavy


TJ Spartak Dubice
J. Hruška [-] - P. Székely [-] , R. Patka [-] (17. A. Gorol [-] ) , D. Fiala [-] , J. Dutka [-] - P. Vodrážka [-] , T. Třešňák [-] , P. Podrazil [-] - T. Bárta [-] , M. Ráliš [-] , I. Kovachki [-] (68. D. Kulha [-] )

SK Skalice u České Lípy B
L. Volek [-] - J. Loffelmann [-] - M. Lebruška [-] , K. Mráka [-] (65. L. Pokorný [-] ) , V. Šíma [-] - V. Daniel [-] , J. Jehlička [-] , Z. Aust [-] - P. Bednář [-] , J. Kohout [-] , V. Šlajs [-] (44. D. Pavlík [-] )

ŽK: 28. P. Székely , 51. J. Dutka , 75. D. Fiala , 79. M. Ráliš , 84. D. Kulha - 34. P. Bednář , 34. V. Šíma , 76. Z. Aust , 79. M. Lebruška . ČK: 92. Z. Aust .
Hráči zápasu: M. Ráliš .
Místo: Dubice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kutílek Martin - MAREK Miloš, JANKECH Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.