Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodkovice zvítězily v těžkém utkání


Branky


0

Za sobotního odpoledne odehrálo zajímavé utkání, na domácí straně se představily Hodkovice a na straně hostů favorizované Doksy B. Nakonec po těžké bitvě zvítězili domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácích

Domácí vlétli do zápasu a již v 5. minutě se trefil Václav Houška, branka padla po centru a následné hlavičce útočníka. Po obdržené brance se hosté oklepali a projevili značnou převahu, kterou dokázali proměnit ve vyrovnávací trefu na 1:1, branku vstřelil Prskavec. Ve 38. minutě se Jakub Beránek dostal do zajímavé šance, která skončila bohužel jenom na tyči soupeře. Krátce před koncem prvního poločasu vstřelil branku domácí Gavala a domácí tedy poslal do vedení na 2:1.

Další branka domácí uklidnila

  Domácí předvedli opět skvělý start poločasu a útok zakončili v 55. minutě gólem na 3:1. Po hodině hry hosté získali převahu a dvacet minut nedávali soupeři moc šancí. Domácí gólman v tomto čase podržel svůj tým. Likvidoval povedené střely Jakuba Beránka, který se trefil mezi tyče a upravil skóre na 3:2. Ke konci utkání vyprodukovala hostující obrana několik chyb, a proto domácí vstřelili gól na konečných 4:2.


Zdroj: http://ceskolipsky.denik.cz/fotbal_region/i-b-trida-loko-ma-prvni-vyhru-holany-uhraly-remizu-20150826.html



Sestavy


SK Hodkovice nad Mohelkou
R. Švanda [-] - M. Kraus [-] , M. Hanisch [-] , M. Škopan [-] , M. Řepka [-] (78. P. Redaj [-] ) - M. Tóth [-] , R. Strnadel [-] , D. Dostrašil [-] - V. Bouška [-] , M. Gavala [-] (46. L. Pavlík [-] ) - J. Chlum [-] (58. D. Dostrašil [-] )

TJ Doksy B
J. Halgaš [-] - S. Miler [-] , M. Vidner [-] , M. Jakša [-] - J. Doubrava [-] , R. Švarc [-] , P. Jantač [-] , D. Brda [-] (53. J. Beránek [-] ) , M. Hořčík [-] - J. Prskavec [-] , J. Beránek [-]

ŽK: 49. J. Chlum , 71. M. Škopan , 78. M. Hanisch - 18. J. Halgaš .
Místo: Tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dytrt Josef - HOLMAN David, ŠŮMA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.