2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 13:30

8.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neprůstřelnost Přepeř pokračuje


Branky


0

I v 8. kole FK Přepeře dokázali udržet nulu na svém kontě a i tentokrát zvítězili. Za hosty se představil tým z Bulovky, který se ukázal v dobrém světle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zranění sužují kádr Přepeř

Přepeře nastoupily opět v pozměněné sestavě, neboť se jim stále nevyhýbají zranění. V posledním zápase se ke zraněným přidal i mladičký klenot T. Horák. Přesto hráči lídra tabulky začali od první minuty aktivně, přesně kombinovali a tlačili se do zakončení. V 6. minutě se vydal obránce Hrmo na výlet, obešel dva protihráče a prostrčil na volného Trče, který se unáhlil se střelou a z deseti metrů přestřelil. V 11. minutě zahrávali domácí rohový kop, hosté odhlavičkovali zpět k postranní čáře a odkud poslal Hrmo prudký centr na který si naskočil Feri a hlavou prudce rozvlnil síť na 1:0.V 18. minutě opět centroval Hrmo, míč se odrazil na velké vápno a kanonýr Martínek propálil vše co mu stálo v cestě 2:0. Ve 25. minutě udělal Martínek ve vápně kličku obránci, ten mu zahákl nohu, rozhodčí sice vložil píšťalku do úst, nadechl se leč žádný zvuk se neozval, asi ji spolkl. V následujících minutách se pokusili hosté několikrát o protiútok, ale vždy se zastavili o dobře zformovanou obranu Přepeř. Ve 40. minutě se dostal do úniku domácí Žabokrtský, ale jeho střela šla těsně vedle. O minutu později uvolnil Feri středem Martínka, ten udělal kličku, ale opět netrefil v dobré pozici branku. Ve 43. minutě po signálu z rohu hlavičkoval osamocený Martínek půl metru nad branku.

Kontrola hry v podání hostů

Do druhého poločasu nastoupily Přepeře s cílem nikam se netlačit a odehrát zbytek utkání v klidu a neinkasovat branku. V 61. minutě unikl po levém křídle rychlý Žabokrtský, ale jeho střela šajtlí rozvlnila jen boční síť. Poté hosté na chvíli přebrali iniciativu, vyslali několik centrů před domácí branku, ale brankář Vrabec si s přehledem poradil. V 77. minutě vystřelil domácí Hrmo z 25 metrů a plavající střelu vyrazil brankář hostí Zajíček na poslední chvíli nohou na roh. V závěru se hosté sice snažili o vstřelení alespoň jediné branky, aby byli prvním týmem v soutěži, který dá Přepeřím gól, ale domácí obrana odolala.


Ohlasy k zápasu


FK Přepeře
Miroslav Kvapil (trenér FK Přepeře): I přesto, že nás sužují pořád zranění jsme dokázali zvítězit a neinkasovat branku. Hosté se sice tlačili do útoku, domácí obrana však zkušeně odolala a již deset a půl hodiny neinkasovala.




Sestavy


FK Přepeře
J. Vrabec [-] - M. Kupka [-] , R. Feri [-] , J. Hrmo [-] - P. Martínek [-] (78. M. Cimbál [-] ) , T. Trč [-] (73. J. Kubáček [-] ) , O. Horák [-] - M. Žabokrtský [-] , F. Tokan [-] (65. T. Císař [-] ) - P. Tušer [-] , J. Hartman [-]

TJ Sokol Bulovka
M. Zajíček [-] - J. Capulič [-] , J. Franc [-] , M. Potoč [-] , M. Hýbl [-] (7. V. Němec [-] ) - P. Židuliak [-] , B. Tůma [-] (68. O. Smolný [-] ) , P. Eimann [-] , T. Lengál [-] - J. Puchmertl [-] , O. Zajíček [-]

ŽK: 25. J. Capulič , 55. P. Eimann .
Místo: Tráva Semily. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dvořák Jan - MALENA Martin, PROCHÁZKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.