3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetí vítězství v řadě slaví Lokomotiva


Branky


0

V 9. kole 1. B třídy západ sehrála utkání mužstva, domácí Lokomotiva Česká Lípa, která má úctyhodnou formu a hosté z Jenišovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mírná převaha domácích

Utkání se od počátku hrálo v tempu a mělo jistou kvalitu. Hrála se vyrovnaná hra, ale největší šanci prvního poločasu měl na kopačkách Kýček, ale ten při svém pokusu rozezvonil pouze břevno, stav se tedy neměnil. Těsně před poločasem však přišel gól pro domácí, rohového kopu se ujal France, při svém centru našel Vlka a ten míč uklidil do sítě a zajistil tak Lokomotivě poločasové vedení 1:0.

Místo vyrovnání přišlo navýšení skóre

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji hosté z Jenišovic. Jenomže místo vyrovnání přišla pro Jenišovice další rána a to v podobě dalšího obdrženého gólu, ten padl po rychlém protiútoku Lokomotivy, který zakončoval Nevrlý. Hosté nic nevzdávali a snažili se pořád něco s výsledkem udělat, to se jim podařilo v 69. minutě po brance mladého Randáka z přímého kopu, kterým snižoval na 2:1. Hosté se pořád tlačili do útoku a domácí Lokomotiva se bála o výsledek. Nakonec však v 90. minutě stvrdil skóre střídající Tomášek a k ničemu dalšímu již nedošlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Česká Lípa
Jakub France (hráč): Dnes slavíme výhru, to je paráda. Musím pochválit svoje spoluhráče za bezchybnou hru, Jenišovice neporazí jen tak někdo.




Sestavy


TJ Lokomotiva Česká Lípa
V. Martínek [-] - D. Kliment [-] , M. Horáček [-] , P. Lebduška [-] (70. D. Tomášek [-] ) - M. Špilka [-] , J. France [-] - L. Kýček [-] (90. M. Bukáček [-] ) - J. Starý [-] , J. Šindelář [-] , L. Nevrlý [-] , D. Vlk [-]

FC Jenišovice
M. Cejnar [-] - M. Vavřich [-] , M. Bangha [-] , M. Randák [-] , T. Rác [-] , M. Randák [-] , L. Bernard [-] , P. Pekař [-] , D. Svoboda [-] , M. Bubák [-] , J. Drahoňovský [-]

ŽK: 85. M. Špilka , 88. J. Starý - 48. T. Rác , 56. M. Vavřich .
Místo: Tráva Lokomotiva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Klimt Pavel - PAULUS Petr, COPKO Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.