1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:30

11.kolo, Liberecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Největší překvapení soutěže, Přepeře poprvé prohrály


Branky


0

V 11. kole, za sobotního chladného odpoledne se odehrál zápas mezi dosud neporaženým celkem FK Přepeře a celkem, který taktéž dlouho nepoznal hořkost prohry a to s holanským Dynamem. Dynamo se postaralo o největší překvapení soutěže, když dokázálo vyhrát na hřišti Přepeř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevydařený úvod Holan

Úvod zápasu Holanům příliš nevyšel a hned v první minutě svému soupeři darovaly přímý kop z velkého vápna, s následnou střelou si ale Vorlíček poradil, a tak se zatím stav neměnil. Ovšem hned v 6. minutě Přepeře udeřily, dlouhý míč za obranu totiž neodhadl Koleňák a uvolnil tak prostor mladému Horákovi, který se nemýlil a poslal svůj tým do vedení. Tento okamžik hosty dokázal probudit a dostal je zpět do hry, hned v 10. minutě předložil Koutný míč Serdelovi a ten dokázal dostat míč mezi tři tyče. Najednou jakoby domácí přestali hrát a o tři minuty později znovu udeřili hosté, tentokrát branku vstřelil tradiční střelec Bečvařík a poslal hosty do vedení po vydařeném centru Sýkory. Do další šance se dostal hostující Koutný, prostřelil i brankáře, ovšem branku jen těsně minul. Domácí měli lehkou převahu, ale hostující defenzíva jim nedovolila dostat se do šance. Těsně před poločasem se do další šance dostal hostující Koutný, ale míč z brankové čáry vykopl pohotový stoper, a tak stav 1:2 vydržel až do poločasového hvizdu.

Převaha domácích k brance nevedla

Druhý poločas začali lépe domácí, kteří byli více na míči a kombinační hrou se snažili probojovat až do vápna, k ničemu  to ovšem nevedlo díky skvělé obraně Holan. V 81. minutě zpečetil výsledek Serdel, který se prosadil po precizním centru Sýkory, jež zahrával volný přímý kop a bylo rozhodnuto, hosté si odvážejí ze Semil dosti nečekané tři body a Přepeře jsou konečně překonány.



Ohlasy k zápasu



Dynamo FC Holany
Jiří Barvíř (trenér): Díky naší výborné a taktické hře se domácí kromě úvodu zápasu prakticky k ničemu nedostali, naopak my jsme si díky výbornému a rychlému přechodu do útoku, který dělal domácím velké problémy, vytvářeli šance a kdybychom zachovali klidnější hlavu, mohlo být naše vítězství ještě výraznější. Například Honza Koutný při obou svých šancích z mého pohledu udělal jeden dotek s míčem navíc což ho stálo radost a nás navýšení náskoku, přesto ho musím za předvedený výkon pochválit. Mám velkou radost, že jsme tento velice těžký zápas zvládli a musím touto cestou celému mužstvu ještě jednou poděkovat. Za týden nás čeká neméně těžký zápas v Pěnčíně a jestli v něm chceme uspět musíme zopakovat tento kolektivní, taktický a vysoce kvalitní výkon. Kluci, díky!



Sestavy


FK Přepeře
J. Vrabec [-] - V. Hurt [-] , J. Hrmo [-] , R. Feri [-] , M. Kupka [-] - T. Horák [-] (60. F. Tokan [-] ) , J. Hartman [-] (11. P. Tušer [-] ) , T. Trč [-] , O. Horák [-] - P. Martínek [-] , M. Žabokrtský [-]

Dynamo FC Holany
L. Vorlíček [-] - O. Kočí [-] , J. Koleňák [-] , L. Mikysa [-] , P. Nedbal [-] (87. J. Kraus [-] ) - P. Sýkora [-] , J. Koutný [-] (85. V. Mašek [-] ) , R. Torba [-] , P. Šanda [-] , V. Serdel [-] - J. Bečvařík [-]

ŽK: 23. T. Horák , 68. V. Hurt , 70. F. Tokan , 88. P. Tušer - 59. R. Torba , 65. V. Serdel .
Místo: Tráva Semily. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lopuszynski Michal - VRTAL Bohumil, MAREK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.