Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

2.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polánka zvítězila jednoznačně 4:0


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrdinou utkání se stal domácí Jaroslav Procházka, který se v utkání dvakrát prosadil a výrazně se tak podílel na jednoznačné výhře domácích fotbalistů proti celku Troskotovic. První poločas byl, narozdíl od toho druhého, chudší na branky. Jedinou branku vstřelil v 37. právě Procházka. Po přestávce se domácí borci pustili více do útočení a na skóre to bylo znát. Na rozdíl dvou branek zvyšoval v 65. minutě Válka. Za 10 minut se domácí opět radovali, když se prosadil Pasterný. Tečku za utkáním udělal hrdina nedělního utkání Jaroslav Procházka, který po pěkné akci v 83. minutě stanovil skóre na konečných 4:0.



Sestavy


FC Moravský Krumlov C
L. Máša [-] - R. Březina [-] , M. Procházka [-] , J. Štěpanovský [-] - J. Procházka [-] - M. Hladík [-] (78. J. Drápal [-] ) , K. Tesař [-] , M. Tuza [-] (65. P. Procházka [-] ) , D. Válka [-] , R. Pasterný [-] , R. Doubek [-] (10. J. Lajkep [-] )

TJ Sokol Troskotovice
B. Ondrůšek [-] - V. Zouhar [-] - J. Gruna [-] , V. Kolman [-] , A. Orálek [-] , J. Husák [-] , O. Jančí [-] , J. Ševčík [-] , M. Bohatý [-] , V. Nejedlý [-] , L. Burger [-]

ŽK: 36. V. Kolman , 57. V. Zouhar .
Hráči zápasu: L. Máša , R. Pasterný , J. Procházka .
Místo: Polánka. Počet diváků: 50. Rozhodčí: PROCHÁZKA Tomáš - MACHOTKA Zdeněk (N), PROCHÁZKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.