1:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí padli s Loděnicí


Branky


77. M. Hájek - 61. T. Lang , 84. J. Urbánek
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili aktivněji domácí a od první minuty se tlačili do zakončení, avšak pro domácí bohužel neúspěšně. A tak málem přišel trest, kdy hosté v největší šanci první půle ve 30. minutě nedokázali nadvakrát prostřelit z bezprostřední blízkosti domácího brankáře. Největší příležitost skórovat pro domácí přišla asi  v35. minutě, kdy hlavičkoval Michal Hájek po sražené střele Bíly jen těsně vedle hostující branky. Značně nervózní první půle - neustálé hádky a roztržky mezi hráči, tak skončila 0:0. Celé utkání ovlivnilo brzké odstoupení Vlka kvůli zraněný.

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil, domácí měli více ze hry a snažili se utkání rozhodnout. Hosté hrozili převážně z protiútoků a jeden takový se jim podařil v 61. minutě, s přispěním nedůrazné obrany, proměnit. Hosté se poté soustředili převážně na udržení jednogólového náskoku. Naopak domácí se snažili o vyrovnání, hostující obrana však odolávala. S rostoucím náporem se Jezeřany snažily utkání rozhodnout v jejich prospěch, bohužel však přišla hrubka v defenzívě a hosté situaci 2 na 1 vyřešili v 84. minutě gólově – 2:1. Do konce utkání se domácí ještě pokusili utkání alespoň vyrovnat, ale jejich snaha podruhé gólem neskončila. V závěru utkání byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Dresler. I přesto hosté vedení udrželi a odvezli si z Jezeřan všechny 3 body. 



Sestavy


TJ Jezeřany-Maršovice B
P. Becha [-] - D. Becha [-] , J. Šmíd [-] , L. Vlk [-] (17. M. Drewniak [-] ) , M. Adámek [-] - M. Hájek [-] , T. Soukop [-] , R. Hájek [-] (81. M. Badin [-] ) , M. Bíla [-] - J. Popela [-] , M. Hájek [-] -

TJ Loděnice
D. Brázda [-] - S. Menšík [-] , O. Kovář [-] , Š. Illeš [-] , V. Malý [-] - J. Roháček [-] , D. Lyczak [-] , L. Mánek [-] (84. P. Kovář [-] ) , T. Lang [-] - L. Dresler [-] , J. Urbánek [-] -

ŽK: 40. D. Becha , 78. J. Šmíd - 39. J. Roháček , 40. L. Dresler , 71. O. Kovář , 75. L. Mánek . ČK: 89. L. Dresler .
Hráči zápasu: D. Brázda , T. Lang .
Místo: Jezeřany. Počet diváků: 86. Rozhodčí: ŠŤÁVA Jaromír - MINAŘÍK Oldřich (N), VYKOUKAL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.