Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krumlov si ze škváry odváží 3 body


0

Domácí Tavíkovice chtěli odčinit vysokou pořážku z Branišovic a konečně po měsíci bodovat. Hosté zase chtěli navázat na povedený zápas proti Petrovicím, které doma přejel vysoce 6:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka ovlivnila utkání

Každá branka ovlivní utkání, ale ta na začátku utkání bývá občas pro další průběh zlomová. Hosté se ujali vedení ve 3. minutě hry, kdy se trefil Pasterný. Celý zbytek prvního poločasu se odehrával především mezi šestnátkami.

Druhá půle začala lépe pro aktivnější hosty, kteří v 60. minutě zvýšili své vedení na 2:0. Trefil se Doubek. Domácí se urputně snažili o snížení, což se jim podařilo v 76. minutě díky střele Vrány. Celé utkání se od tohoto momentu ještě více vyostřilo, o čem dokládá i udělená červená karta pro hráče domácích, Hrůzu, za udeření soupeře rukou. Domácí byli v 10-ti lidech výrazně oslabeni na výraznější zvrat utkání neměli již dostatek sil. V 87. minutě navíc přidal třetí branku hostů Štěpanovský. Utkání skončilo 3:1 pro hosty.



Sestavy


FK Tavíkovice
M. Růžička [-] - K. Krejčí [-] , T. Řehák [-] , M. Hrůza [-] , V. Adamec [-] - J. Vrana [-] , L. Bašta [-] (46. J. Krainer [-] ) , M. Dobeš [-] - M. Hověz [-] , R. Herold [-] , R. Herold [-]

FC Moravský Krumlov C
L. Máša [-] - R. Březina [-] , M. Procházka [-] , J. Štěpanovský [-] - J. Procházka [-] , P. Procházka [-] - F. Březina [-] (46. J. Drápal [-] ) - P. Brezničan [-] , R. Doubek [-] , D. Válka [-] , R. Pasterný [-]

ŽK: 47. M. Hrůza , 71. M. Dobeš - 76. R. Doubek , 79. J. Drápal , 80. P. Procházka . ČK: 80. M. Hrůza .
Hráči zápasu: R. Pasterný , J. Štěpanovský .
Místo: Tavíkovice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: STRAPINA Radek - HRUBÝ David (N), MACHOTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.