Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loděnice nasázely pět branek posledním Branišovicím


Branky


0

Utkání Loděnic s Branišovicemi mělo jasného favorita. Domácí chtěli odčinit porážku ze hřiště Rybníků a vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapení na začátku zápasu

O pořádné překvapení se hned na začátku utkání postaral hostující Škůrek, když v 5. minutě poslal hosty do vedení. Domácí se nechtěli nechat zahanbit a skóre do deseti minut otočili ve svůj prospěch. Nejprve se trefil Urbánek a následně Hofbauer. Hofbauer byl při chuti a ve 25. minutě přidal svůj druhý gól v utkání. Do poločasu se skóre již nezměnilo.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a zápas kontrolovali. V 55. minutě zvyšoval na 4:1 domácí Lang. Domácí fanoušci byli mlsní po gólech a povzbuzovali své mužstvo slovy: "dejte jim bůra". Domácí Dresler uposlechl volání fanoušků a v 76. minutě zvyšoval na 5:1. Skóre se do konce utkání již nezměnilo a domácí hráči tak mohli být odměněni potleskem z řad fanoušků.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Branišovice
Petr Peca trenér: Úvod zápasu nám vyšel, po pár minutách jsme vedli 1:0. Ovšem po špatném odskoku balónu jsme zahráli rukou a ze standartky jsme dostali vyrovnávací gól. Od té chvíle nás domácí tým přehrával ve všech fázích, čemuž také odpovídá konečný výsledek 5:1 pro domácí. Na tomto zápase mě nemrzí ani tak výsledek jak zranění našeho nejlepšího střelce, Jana Škurka.



Sestavy


TJ Loděnice
D. Brázda [-] - S. Menšík [-] , O. Kovář [-] , L. Mánek [-] , V. Malý [-] (56. T. Dresler [-] ) , P. Panchártek [-] - D. Lyczak [-] , J. Urbánek [-] , T. Lang [-] - L. Dresler [-] , D. Hofbauer [-] (55. P. Kovář [-] ) -

TJ Sokol Branišovice
J. Žák [-] - L. Kovačič [-] , V. Kupka [-] , D. Habrle [-] , V. Šťastný [-] - P. Stejskal [-] (68. J. Nečas [-] ) , J. Pavlík [-] (65. M. Mikš [-] ) , J. Kališ [-] , J. Šťastný [-] - R. Soural [-] , J. Škůrek [-] (46. T. Nečas [-] ) -

Hráči zápasu: D. Hofbauer .
Místo: Loděnice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: FOJTÍK Rostislav - CYMBÁL Vladimír (N), PLISKA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.