Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

1.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji béček úspěšnější Štítary


Branky


0

Druhé Štítary byly favoritem a chtěly se dotáhnout na vedoucí Únanov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí od začátku zápasu dávali jasně najevo, kdo v dnešním zápase bude tahat za ten delší konec provazu. V 20. minutě se prosadil domcá Turek a zařídil tak domácím vedení 1:0. Na 2:0 zvyšoval v 38. minutě domácí Fiala. Za hosty se o 2 minuty později trefil Hruška a stanoval tak poločasové skóre 2:1 pro domácí.

V druhé půli domácí nechtěli nic nechat náhode a ještě více přidali na hře. V 60. minutě zvyšoval na 3:1  Cejpek. V 75. minutě to bylo již 5:1, když se trefil Fiala a Bačák. Do konce utkání si domácí utkání pohlídali a s přehledem zvítězili 5:1. 



Sestavy


TJ Sokol Štítary B
R. Šimka [-] - M. Kocián [-] (50. R. Šlápota [-] ) , J. Veselý [-] (70. Z. Nečas [-] ) , D. Golomb [-] , F. Vlček [-] (60. K. Cihlář [-] ) , S. Bačák [-] (48. R. Kyca [-] ) , P. Cejpek [-] , Z. Bauer [-] , O. Fiala [-] (75. J. Turek ml. [-] ) , P. Svoboda [-] , J. Turek st. [-]

TJ Suchohrdly B
K. Kuchař [-] - P. Koníček [-] (48. P. Štancl [-] ) , P. Hruška [-] - D. Kuchař [-] , M. Hurčík [-] , P. Rychlík [-] , M. Fila [-] (65. M. Vyklický [-] ) , M. Koníček [-] (53. Z. Vystrčil [-] ) - J. Sedlák [-] (60. L. Rožnovský [-] ) , P. Štancl [-] - R. Železný [-]

Hráči zápasu: J. Turek st. , O. Fiala .
Místo: Štítary. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.