Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slatina neudržela vedení a prohrála s Pavlicemi


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyšla lépe domácím. Díky aktivitě a bojovnosti se ujali vedení 2:1. Branky vstřelil Rožnovský a Mandát za domácí a za hosty se trefil Novotný.

V druhé půli hosté přidali a tlačili se více do zakončení. V 50. minutě vyrovnával na 2:2 hostující Boráň. V 70. minutě se již stav měnil ve prospěch hostů, když se podruhé v zápase prosadil hostující střelec Novotný. Novotný byl dnes při chuti a svůj výborný výkon završil v 80. minutě třetím gólem v zápase. Na 5:2 zvyšoval hostující Novotný, tentokrát to byl ale Lukáš., který proměnil pokutový kop. Ten byl nařízen v 84. minutě za faul domácího Rožnovského, který viděl červenou kartu.  Poslední branku v zápase nakonec vstřelil domácí Tuna v 89. minutě a stanovil tak konečné skóre 5:3 ve prospěch hostů.



Sestavy


TJ Slatina
V. Částek [-] - P. Fiala [-] , R. Bílek [-] , L. Jeřábek [-] , J. Valašek [-] , D. Štola [-] , L. Mandát [-] , M. Rožnovský [-] , M. Kováč [-] , P. Tuna [-] , L. Málek [-]

TJ Pavlice
D. Coufal [-] - A. Čech [-] (37. V. Březina [-] ) , M. Veleba [-] , M. Otáhal [-] , L. Němec [-] , G. Bursík [-] , R. Částek [-] (65. A. Sedláček [-] ) - M. Boráň [-] , M. Svoboda [-] - D. Novotný [-] , K. Bohdálek [-] (56. L. Novotný [-] )

ŽK: 21. R. Částek , 82. M. Boráň . ČK: 84. M. Rožnovský .
Hráči zápasu: D. Novotný .
Místo: Slatina. Počet diváků: 40. Rozhodčí: NIKOLAI Lubor - VÍTEK Lubomír (N), LAŠTŮVKA Radomil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.