Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

1.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo si odváží 3 body z Vranova


0

V zápase Znojma "C" s Vranovem padlo celkem 9 branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas 4:0 pro domácí

Skóre zápasu otevřel v 7. minutě domácí Kalina.Na 2:0 zvyšoval Klaška. Tlak domácích vrcholil. Do poločasu přidali branky ještě domácí Dočekal a Kalina. Do kabin se odcházelo za stavu 4:0 pro domácí. 

V druhém poločase se hra více vyrovnala a hosté se pokoučeli atakovat bránu domácích. Snaha hostů byla úspěšná v 70. minutě, kdy se prosadil Neveselý. Za 8 minut se trefil domácí Kafka a zvýšil na 5:1 pro domácí. Domácí hráli ve vysokém nasazení a zápas si vyloženě užívali. Na 6:1 zvyšoval Duhajský v 80. minutě. Hosté snížili zásluhou Žáčka na 6:2. Poslední slovo ale měli opět domácí, když na 7:2 zvyšoval Hellinger.



Sestavy


FK Znojmo C
J. Kroupa [-] - F. Duhajský [-] , J. Hellinger [-] , L. Kalina [-] (46. J. Kafka [-] ) , D. Dočekal [-] - P. Klaška [-] , M. Pavelka [-] , R. Truhlář [-] , M. Prycl [-] - M. Benda [-] , L. Pavlů [-]

SK Vranov n. D.
M. Belák [-] - L. Dubec [-] , M. Neveselý [-] , R. Pecina [-] , S. Jaklovsky [-] - L. Dubec [-] (70. T. Dohnal [-] ) , J. Dohnal [-] , P. Plucek [-] , J. Žáček [-] - R. Martínek [-] , J. Jeřábek [-] (22. P. Kratochvíl [-] )

Hráči zápasu: L. Kalina , F. Duhajský .
Místo: IE Znojmo. Počet diváků: 25.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.