Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 12:30

9.kolo, Jihomoravský | Znojmo | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo přejelo Slatinu vysoce 12:1


Branky


0

Krásné utkání plné gólů okořeněné 67-letým střelcem Milanem Železným.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo nečekaně pro favorizované domácí. V 9. minutě hosté vstřelili gól, na který domácí za pět minut odpověděli vyrovnáním. Předzvěst pro pěkné utkání by si kdekdo mohl říct. Domácí tento vyrovnávací gól povzbudil a do přestávky přidali dalších pět branek. Poločasový stav 6:1 vypovídal o velmi produktivním utkání. 

Po přestávce přišlo opravdu ke kuriózní situaci, kdy se trefil domácí Milan Železný, který za pár dní oslaví své 67 narozeniny. Nadělil si tak vskutku krásný dárek k narozeninám. Domácí pokračovali ve spanilé jízdě a donutili hosty ještě několikrát lovit míč ze sítě. Konečné skóre se zastavilo na stavu 12:1. Domácí tak mohou být velmi spokojení s celkovým výsledkem i předvedenou hrou zakončenou mnoha góly. Panu Železnému za celou redakci přeji k narozeninám hodně zdraví.



Ohlasy k zápasu


FK Znojmo C
Jan Samek: Toto utkání bylo zajímavé tím, že v domácím týmu nastoupil do druhého poločasu Milan Železný, který 22. října oslaví 67. narozeniny. Odehrál celý druhý poločas, navíc ve 48. minutě si z pozice předstopera naběhl do soupeřova pokutového území a přízemní centr od autové čáry usměrnil za brankařova záda. Navýšil tak skóre na 8:1 pro domácí tým. Úctyhodný výkon.




Sestavy


FK Znojmo C
J. Kroupa [-] - M. Čech [-] , L. Pavlů [-] , M. Benda [-] , F. Duhajský [-] - P. Klaška [-] , G. Miklík [-] , R. Truhlář [-] , T. Pěnkava [-] - D. Dočekal [-] , M. Prycl [-]

TJ Slatina
V. Částek [-] - L. Málek [-] , K. Trlica [-] , M. Kováč [-] , P. Fiala [-] - J. Valašek [-] , R. Bílek [-] , J. Jílek [-] , D. Štola [-] - E. Kováč [-] , O. Klouda [-]

Hráči zápasu: M. Prycl , G. Miklík , M. Železný .
Místo: IE Znojmo. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.